Haberler

    Trafikte Tehlikeli Hareket

    Ankara’da arkasına taktığı otomobili yan bir şekilde sürükleyerek götüren çekici, trafikte tehlikeli anların yaşanmasına neden oldu.


    Ankara’da arkasına taktığı otomobili yan bir şekilde sürükleyerek götüren çekici, trafikte tehlikeli anların yaşanmasına neden oldu. Ankara’nın Çankaya ilçesinde Mevlana Bulvarı üzerinden Gölbaşı istikametinde seyreden bir otomobil çekicisi, trafikte tehlikeli anların yaşanmasına neden oldu. Üzerinde bir otomobil bulunan çekici, arkasına taktığı başka bir otomobili, yan bir şekilde sürükleyerek seyretti. Bulvarın iki şeridini birden işgal ederek yoluna devam eden çekicinin yanından geçen otomobillerin sürücüleri zor anlar yaşadı. Bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntülere tehlikeli yolculuk saniye saniye yansıdı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüleri izleyen vatandaşlar, çekiciyi kullanan şahsa tepki gösterdi.

    Kaynak: Milliyet.com.tr / Yaşam

    Çankaya Yaşam Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title