Haberler

Trafikte araçta sigara içen sürücü polise yakalandı, "Yakmadan önce de aklıma gelmişti" dedi

Güncelleme:

Trafikte araçta sigara içen sürücü polise yakalandı, "Yakmadan önce de aklıma gelmişti" dedi Trafikte 'dumansız araç' dönemi Direksiyonda sigara içene af yokİSTANBUL - İstanbul Emniyet Müdürlüğü, araç sürücülerinin trafikte sigara içmesinin önüne geçmek için 'Dumansız Araç' uygulaması başlattı.

Trafikte araçta sigara içen sürücü polise yakalandı, "Yakmadan önce de aklıma gelmişti" dedi

Trafikte 'dumansız araç' dönemi

Direksiyonda sigara içene af yok

İSTANBUL - İstanbul Emniyet Müdürlüğü, araç sürücülerinin trafikte sigara içmesinin önüne geçmek için 'Dumansız Araç' uygulaması başlattı. Ataşehir'de yapılan uygulamada, direksiyon başında sigara içtiği tespit edilen sürücülere ilgili kanun maddesi uyarınca 153 lira para cezası kesildi. Öte yandan araçta sigara içerken yakalanan bir sürücü,"Yakmadan önce aklıma gelmişti" derken, sürücülere araçta sigara içmeme tavsiyesinde bulundu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 'Dumansız Araç' uygulaması kapsamında il genelinde trafikte sigara içen araç sürücülerine karşı çalışma başlattı. Ataşehir'deki Kayışdağı Caddesi üzerinde yapılan çalışma kapsamında, direksiyon başında sigara içen araç sürücülerine ilgili kanun maddesi uyarınca 153 lira para cezası kesildi.

Asayiş, trafik ve özel harekat ekiplerinin katıldığı uygulamaya polis helikopteriyle havadan da destek verildi. Araç kullanırken sigara içtiği tespit edilen sürücüler araçlarından indirilerek kimlik kontrolü yapıldı. Polis ekipleri önce sürücülere ilgili kanun maddesi hakkında bilgi verdi, sonrasında kural dışı hareket eden sürücüler hakkında cezai işlem yaptı.

Bazı sürücüler kendilerine ceza kesilmesine rağmen uygulamanın doğru olduğunu ifade ederken, bazıları ise uygulamanın kendileri için sürpriz olduğunu söyledi.Öte yanda araçta sigara içerken yakalanan bir sürücü, " Uygulama başladı mı ? Yakmadan da aklıma gelmişti" deyince gülüşmeler yaşandı. Sürücü ayrıca diğer sürücülere sigara içmemelerini tavsiye etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Ataşehir Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title