Haberler

Trafik Polisleri Babalar Gününde Ceza Kesmedi

Anne Çocuk Eğitim Vakıfı (AÇEV) ile Trabzon Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, birlikte düzenlediği etkinlikle Babalar Günü’nü kutladı.

Anne Çocuk Eğitim Vakıfı (AÇEV) ile Trabzon Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, birlikte düzenlediği etkinlikle Babalar Günü'nü kutladı. Etkinlikte araçları durduran trafik polisleri, hatalı sürücelere ceza kesmedi. Polisler, çocukların babaları ile oynayacağı etkinlik kartları ve uçurtma verdi.

Anne Çocuk Eğitim Vakfı ile Trabzon Emniyet Müdürlüğü Trafik ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği etkinlikle Babalar Günü kutlandı. Araçları durduran trafik polisleri, sürücülerin Babalar Günü'nü kutlarken hatalı olan sürücelere ise bu defa ceza kesmeyerek uyarıda bulundu. Sürücülere çocuklarıyla oynabilecekleri oyun kartları ve çeşitli broşürler dağıtıldı.

Anne Çocuk Eğitim Vakfı Baba Destek Programı Saha Sorumlusu Abdulkerim Kalyoncu, AÇEV'den baba eğitimlerinin, katılımcıların 'ilgili babalık' konusundaki beceri ve yetkinliklerini desteklemeyi hedeflediğini belirterek, "Anne Çocuk Eğitim Vakfı Babalar Günü Etkinlikleri kapsamında, baba-çocuk ilişkisinin önemine dikkat çekmek için Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü'nün destekleri ile trafik kontrol noktalarında polislerimiz, Babalar Günü etkinliği boyunca AÇEV bize göndermiş olduğu uçurtmalar, babalar ile çocukların oynayabileceği etkinlik kartları ve bir de broşürlerimiz var. Etkinliğimiz süresi boyunca da polis noktalarında sürücülere ceza kesmediler" dedi.

Trafik polislerini karşısında gören sürücüler ise, ceza endişesi taşıdı. Emniyet görevlilerinin 'Babalar Gününüz Kutlu Olsun' demeleri üzerine rahat bir nefes alan sürücüler şaşkınlıklarını gizlemeyemezken, polislerin kendilerini durdurmaları üzerine ceza yediklerini düşündüklerini belirtiler. Aldıkları broşür, oyun kartı ve uçurtma ile yollarına devam eden sürücüler polislere ve AÇEV görevlilerine teşekkür etti. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Anne Çocuk Eğitim Vakfı Babalar Günü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title