Haberler

Trafik Polisinden Ceza Yerine Çikolata İkramı

Antalya'da Uluslararası Karayolu Trafik Güvenliği Haftası Nedeniyle Yapılan Uygulamada Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesine Bağlı Ekipler ve Bölge Trafik İstasyon Amirliğine Bağlı Ekipler İlçe Merkezinde ve İlçe Girişinde Durdurdukları Sürücülere Çikolata İkram Etti.

Antalya'da Uluslararası Karayolu Trafik Güvenliği Haftası nedeniyle yapılan uygulamada Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesine bağlı ekipler ve Bölge Trafik İstasyon amirliğine bağlı ekipler ilçe merkezinde ve ilçe girişinde durdurdukları sürücülere çikolata ikram etti.

Güllüpınar mevkiinde yapılan uygulamada trafik polisleri tarafından durdurulan sürücüler, ceza beklerken çikolata ikramıyla karşılanınca mutlu oldu. Uygulama esnasında yabancı turist taşıyan otobüsleri de durduran trafik polisleri, turistlere de çikolata ikram etti. Önce ikram edilen çikolataları almak istemeyen turistler, rehberin açıklamaları üzerine ikramı, alkışlarla ve gülüşmelerle kabul etil. Bir sürücü ise polislere, "Sizleri çok sevdim. İlk defa ceza yerine, çikolata için bir trafik polisi beni durdurdu. Haftanız kutlu olsun. Önce korktum, sonra sevindim. İnşallah bundan sonra da durdurulursam ceza yerine çikolata verirsiniz" diye konuştu.

Sürücülere özellikle emniyet kemeri takmaları ve cep telefonu ile seyir halindeyken konuşmamaları yönünde uyarılarda bulunan ekipler, uygulamada kurallara uymayanlara ve uyanlara ceza çikolata ikramında bulundu.

Trafik denetlemelerine takılan ve çikolata ikramı yapılan sürücüler ise böyle bir uygulamayı ilk kez gördüklerini ve oldukça memnun olduklarını belirterek, kurallara uyacaklarını söylediler.

(AD-AT-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title