Haberler

Trafik Magandası Kaldırımdaki Yayayı Ezip Kaçtı, Onlarca Çocuk Ezilmekten Son Anda Kurtuldu

Güncelleme:

Erzurum'da trafik magandası, kaldırımda duran vatandaşı ezdi, çocuklar ise ezilmekten son anda kurtuldu. Maganda, bir süre kaçtıktan sonra aracı terk etti.

Erzurum'da trafik magandası kaldırımda duran vatandaşın üzerinden geçip bir süre kaçtıktan sonra aracı terk etti. Kaldırımdaki 10'a yakın çocuk ise ezilmekten son anda kurtuldu.

ARACI YAYALARIN ÜZERİNE SÜRDÜ

Erzurum'un Palandöken ilçesi Kayakyolu semtinde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, hızla gelen 49 plakalı bir otomobil kaldırımda bulunan yayaların üzerine aracı sürdü. Kaldırımda bulunan bir kişiye çarpıp ezen otomobil daha sonra iş yerlerinin camlarını da kırarak kaçtı. Bu sırada kaldırımda bulunan çocuklar son anda ezilmekten kurtuldu.

ARAÇ, TERK EDİLMİŞ HALDE BULUNDU

Kaçan otomobilin lastik izlerini süren Asayiş Şubesi ekipleri aracı yaklaşık 1 kilometre ileride bir apartmanın yan tarafında terk halde buldular. Aracın lastiğinin kesilerek canta indiği ve camlarının kırık olduğu görüldü. Plaka bilgisinden çalışma yapan polis ekiplerinin şüpheli şahsı daha sonra yakaladıkları öğrenildi.

Trafik Magandası Kaldırımdaki Yayayı Ezip Kaçtı, Onlarca Çocuk Ezilmekten Son Anda Kurtuldu

VATANDAŞ HASTANEYE KALDIRILDI

Öte yandan otomobilin çarptığı ve acı içerisinde yerde kıvranan vatandaş, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Trafik Magandası Kaldırımdaki Yayayı Ezip Kaçtı, Onlarca Çocuk Ezilmekten Son Anda Kurtuldu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Erzurum 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

Leda:

Gözaltına alıp geri salarsınız!!!

6
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Sabah önümde vardı böyle bir öküz herkese korna çalıyor, daracık yolda sollama yapmaya çalışıyor. Kontrolü kaybetti herhalde, çaktı direğe dallama, sabah sabah yemini, suyunu vermişler hayvana sen ne diye trafiğe dalıyorsun

3
0
yanıtYanıtla
CENGIZHAN:

TRAFİK CEZALARI ÇOK AĞIR OLMALI BAŞKA ÇARESİ YOK OKUL ONU YAYA GEÇİDİ LEVHASI ÖNÜNDE DURDUM ÇOCUKLARA VE BİR KAÇ YAYAYA YOL.VERDİM DİYE ARKADAN KORNA SESİ HİÇ SUSMADI DELİ GİBİ KORNAYA ASILDILAR. BU TOPLUMDAN BU İNSANLARDAN HİÇ BİR HALT OLMAZ OLAMAYACAK BİRDE BU TİPLER MEDENİ İNSANLARA HUZUR İÇİNDE YAŞAYAN KURALARA İSTİSNASI UYAN TOPLUMLAR AA KAFİR GAVUR DERLER.

0
0
yanıtYanıtla
ANGARAGÜÇLÜ:

TRAFİK KAZASI VEYA ARAÇLA İNSANLARI ÖLDÜRMENİN CEZASI VARMI, HİÇ DUYMADIM

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title