Haberler

Trafik Kurbanı Olan Murat Bahar, İstanbul'da Toprağa Verildi

Avustralya'da 12 Gün Önce Geçirdiği Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden 31 Yaşındaki Murat Bahar, Sevenlerinin Gözyaşları Arasında Son Yolcluğuna Uğurlandı.

Avusturalya’da 5 Ekim 2010 günü scoterla yaptığı trafik kazasında hayatını kaybeden Murat Bahar’ın (31) cesedi 12 gün sonra Türkiye’ye getirildi. Bahar için bugün Ataköy 5. Kısım Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Murat Bahar’ın eşi Defne Bahar, ailesi ve sevenleri katıldı. Sinir krizleri geçiren ve ayakta durmakta zorlanan Defne Bahar, verilen ilaçla sakinleştirildi.

Yakınları geçtiğimiz yıl evlenen Murat-Defne Bahar çiftinin İstanbul’dan ev aldıkları ve 2011 yılında Türkiye’ye kesin dönüş yapmayı planladığını belirtti.

Defne ve Murat’ın bu yaz mevsiminde İstanbul’a geldiği ve tatili beraber geçirdikleri öğrenildi. Tek evladını kaybeden baba Turgay Bahar, cenaze töreninde uzun süre gözyaşı döktü. Öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazıyla beraber Murat Bahar’ın naaşı, Eyüp Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Felat BOZARSLAN İSTANBUL DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title