Haberler

Trafik Kontrolünde Ölü Olduğunu Öğrenen Sürücü, Ceza Korkusundan Aracını Kullanamıyor

Güncelleme:

Trafik kontrolü için aracı durdurulan talihsiz adam, ehliyet kaydına göre "ölü" olduğunu öğrendi. Talihsiz adam durumu düzeltmek için, trafik şube ve nüfus müdürlükleri arasında mekik dokumasına rağmen bir sonuç alamadı.

Davut Şahin, Aydın otobanından İzmir'e doğru yolculuk ederken yapılan bir trafik kontrolünde resmi kayıtlara göre ölü olduğunu öğrendi. Polisin yaptığı ehliyet kontrolünün sonucu karşısında şok geçiren Şahin, yaptığı tüm başvurulara rağmen şu ana kadar bir sonuç alamadığını söyledi.

"YA ÖLÜMLÜ BİR KAZAYA KARIŞTIN YA DA ÖLÜSÜN"

Yaşadığı trajikomik olayı anlatan Davut Şahin, "Bu sorun yüzünden aracımı bile kullanamıyorum" dedi. Ehliyetinde ölü, kimliğinde sağ olarak görünen Şahin, sorunu çözmek için emniyet ve nüfus müdürlükleri arasında adeta mekik dokudu. Trafik şubeye sağ olduğunu kanıtlamak için gittiğinde, durumun neden kaynaklanmış olabileceğini sorduğunu ifade eden 3 çocuk babası Şahin, " Ya ölümlü bir kazaya karıştın ya da ölüsün cevabını verdiler" diye konuştu.

"SAĞ OLDUĞUMU KANITLAMAK İÇİN ÇABALAMAYA BAŞLADIM"

Aydın Otobanı'ndaki denetimde önce polisin şaka yaptığını zannettiğini söyleyen Şahin, "Polis kontrol ettiği cihazın ekranını gösterince ikna oldum. Normal koşullarda ehliyetsiz araç kullandığım gerekçesiyle ceza kesilecekti ama memur durumun benden kaynaklı olmadığını anladığı için o anlık affetti. İzmir'e gelir gelmez sağ olduğumu kanıtlamak için çabalamaya başladım" dedi.

"UMARIM YAŞADIĞIM KANITLANIR"

Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre; önce Karşıyaka Trafik Şube'ye gittiğini belirten Şahin, "Oradaki görevliler de şoke oldu. Kendilerinin bir şey yapamayacağını, nüfus müdürlüğüne gitmem gerektiğini söylediler" dedi. Oradan Karşıyaka Nüfus Müdürlüğü'ne gittiğini söyleyen Şahin, "Karşıyaka Nüfus Müdürlüğü Tepecik Trafik Şube'ye, Trafik Şube tekrar Karşıyaka Nüfus Müdürlüğü'ne gönderdi. En son Karşıyaka ve Konak İlçe Nüfus Müdürlüğü'ne yazı gönderdik. Şimdi onun cevabını bekliyoruz. Umarım yaşadığım kanıtlanır" diye konuştu.

CEZA KORKUSUNDAN ARACINI KULLANAMIYOR

Geçen yıl kimlik değişikliği yaptığını ve fakat hiçbir sorunla karşılaşmadığını ifade eden Davut Şahin, "Kimliğimi hiç sorun olmadan değiştirdim. Eğer polis kontrolü olmasaydı, ehliyetimde ölü göründüğümü ben bile hiç öğrenemeyecektim. 1994 yılından beridir ehliyetim var ve bugüne kadar hiçbir kazaya karışmadım. Ama şu an ölü göründüğüm için ceza yeme ihtimalimden dolayı otomobilime binemiyorum. Tüm başvurularımı yaptım. Umarım sorun bir an önce çözülür" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Komik - İlginç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (68)

metin:

Madem Ölüsün çek bi yüklü kredi çatır çatır ye nasıl olsa alamazlar çünkü ölüsün

13
0
yanıtYanıtla
Vah vah!:

Metin Bey ölü insan krediyi nasıl çeker ? Yolunu da göster millet öğrenmiş olsun.

yanıt4
yanıt0
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

tosun gibi yapsa olmazmi

yanıt2
yanıt0
metin:

VAH VAH Arkadaşım doğru tespit yapmışsın eyvallah ben makara olsun diye yazdım :Saygılar

yanıt3
yanıt0
MECHUL:

ÖLÜYE CEZA YAZAMAZLAR SEN RAHATLIKLA KULLAN ARACINI KORKMA

13
0
yanıtYanıtla
asd:

polis : ceza yazacağım . talihsiz: sen beni öldü bil öldü. .

10
0
yanıtYanıtla
Levent Kırc:

rahmetli Levent Kırca''nın sikeci geldi aklıma demek ki ülke o günden bugüne hiç gelişmemiş.

7
2
yanıtYanıtla
ffff:

devletten ıyımı bılecen ölüsün sen farkında degılsın :)

9
0
yanıtYanıtla
BEYTULLAH:

MEMURUN İŞİNE KARIŞILMAZ . ÖLÜSÜN İŞTE KARDEŞİM NİYE UZATIYORSUN.

7
1
yanıtYanıtla
NE GÜZELLL:

Ne var bunda yani haber olacak kadar ne var göremedım ben haber. bır hata olmuş düzeltir yetkili merciler, haber kanallarına koşacagına git emniyete nufusa düzelttır sende hatayı, zaten yaşaman bile hata senın bu tiple bence öl gerçekten nufus azalsın. .

1
6
yanıtYanıtla
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title