Haberler

Trafik Kazasında Yaralanan Genç Kız Nişanlısı ile Aynı Sonu Paylaştı

Burdur'un Çeltikçi İlçesine Bağlı Bağsaray Beldesinde Dün Öğle Saatlerinde Meydana Gelen Trafik Kazasında Ağır Yaralanarak Bucak Devlet Hastanesine Kaldırılan Esra Kozak da Hayatını Kaybetti.

Burdur'un Çeltikçi ilçesine bağlı Bağsaray beldesinde dün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanarak Bucak Devlet Hastanesine kaldırılan Esra Kozak da hayatını kaybetti.

Dün Bağsaray beldesini üzüntüye boğan kazada, Bağsaray Belediye Başkanı Baki Caner'in yeğeni Hüseyin Caner(20), arkasında nişanlısı Esra Kozak(18) olduğu halde kendi kullandığı 15 PD 672 plakalı motosiklet ile Çeltikçi ilçesine giderken, Bağsaray beldesi çıkışında, karşıdan gelen ve M.G.'nin kullandığı 07 GM 088 plakalı araca çarpmış ve motosikleti kullanan Hüseyin Caner kaza yerinde hayatını kaybetmişti. Kazadan sonra Caner'in nişanlısı Esra Kozak da ağır yaralı olarak Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Genç nişanlılardan Esra Kozak da, bu gece girdiği komadan çıkamayarak saat 01.00 sıralarında hayatını kaybetti.

Dün Bağsaray'da toprağa verilen Hüseyin Caner'den sonra, bugün sabah saat 10.00'da Esra Kozak da nişanlısının yanına defnedilirken, kazaya karışan sürücü M.G. gözaltına alındı.

(HG-AT-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title