Haberler

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Genç, Eskişehir'de Mezun Olduğu Okulda Anıldı

İstanbul'da 2 Gencin Öldüğü, 2 Gencin de Yaralandığı Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Üniversite Öğrencisi Serbay Yıldız, Eskişehir'de Mezun Olduğu Lisede Arkadaşları Tarafından Alındı.

İstanbul'da 2 gencin öldüğü, 2 gencin de yaralandığı trafik kazasında hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Serbay Yıldız, Eskişehir'de mezun olduğu lisede arkadaşları tarafından alındı.

31 Mart gecesi İstanbul'un Beşiktaş semtindeki Levent Büyükdere Cadesi'nde meydana gelen kazada, Semih Karaaslan idaresindeki 34 DJM 94 plakalı otomobil, Gültepe ışıklar mevkiinde aşırı hız sebebiyle kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarpmıştı. Kazada otomobil sürücüsü Semih Karaaslan olay yerinde, araçta bulunan Serbay Yıldız da hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetmiş, Dora Durak ile Cevat Erdem Derinde yaralanmıştı.

Memleketi Eskişehir'de toprağa verilen Haliç Üniversitesi Devlet Konservatuvarı 1. sınıf öğrencisi Serbay Yıldız (22) için mezun olduğu Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde anma töreni düzenlendi. Lise arkadaşları ve öğrenciler, hayatını kaybeden Yıldız için okul kantininde özel bir köşe oluşturdu.

(OÖ)

02.04.2007 17:45 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title