Haberler

Trafik Kazasında Çocuğu ve Eşini Kaybeden Babanın Gözyaşları

Tokat'ta Meydana Gelen Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden 1 Yaşındaki Kızını Önceki Gün Toprağa Veren Acılı Baba, Kazada Ağır Yaralanan ve Bugün Yaşamını Yitiren Eşini de Gözyaşları Arasında Son Yolculuğuna Uğurladı.

Tokat'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 1 yaşındaki kızını önceki gün toprağa veren acılı baba, kazada ağır yaralanan ve bugün yaşamını yitiren eşini de gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurladı.

Tokat-Turhal karayolunda 2 gün önce süt dolu tanker ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazayı baba Halil Işık (26) hafif sıyrıklarla atlatırken, iki çocuğu ile eşi hastaneye kaldırılmıştı. 1 yaşındaki Fatma Işık kaldırıldığı Tokat Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Önceki gün 1 yaşındaki kızını toprağa veren Halil Işık, bugün de eşinin ölüm haberiyle sarsıldı. Işık, yoğun bakımda yatan eşi Bilge Işık için ümitle hayırlı bir haber beklerken, acı haberle ikinci kez yıkıldı. Yoğun bakımdan çıkamayan eşini kaybeden acılı baba, gözyaşlarına boğuldu. Bilge Işık'ın cenazesi, Behzat Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Şeyh-i Şirvani Mezarlığı'nda defnedildi.

Bir gün önce kızını toprağa veren acılı baba, 20 yaşındaki eşi Bilge Işık'ı, kızının mezarının yanında gözyaşları içinde toprağa verdi. Ayakta güçlükle duran acılı babayı yakınları teselli etmeye çalıştı.

Kazada yaralanan 3 yaşındaki Elif Işık'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

(Nİ-SA-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title