Haberler

Erzincan'da Feci Kaza: 4 Ölü

Güncelleme:

Erzincan'da TIR'ın arkasındaki çekiciye çarpan araçtaki baba ve 3 kızı hayatını kaybetti.

Sivas'tan Erzincan'a gelen otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu emniyet şeridinde bekleyen TIR'a arkadan çarparak altına girdi. Kazada, otomobil sürücüsü baba ve 3 kızı öldü.

KONTROLDEN ÇIKTI

Trafik kazası, Erzincan- Sivas karayolunun 47'nci kilometresinde, bugün saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Sivas'tan Erzincan'a gelen Müslüm Güneş yönetimindeki otomobil, iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu Erzincan'ın Refahiye ilçesi yakınlarında kontrolden çıktı.

ARKADAN ÇARPTI

Otomobil, emniyet şeridinde duran İbrahim Karakurt'a ait TIR'ın arkasındaki çekiciye hızla arkadan çarptı ve altına girdi.

BABA VE 3 KIZI CAN VERDİ

Hurdaya dönen otomobilde bulunan Birecik nüfusuna kayıtlı Müslüm Güneş (59) ile kızları Zehra (18), Hatice Kübra Güneş (13) ve Hatice Nur Karadeniz (17) ezilerek öldü.

Sağlık, itfaiye, Erzincan Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Refahiye Yıldırım Arama Kurtarma ekiplerinin çabaları ile TIR'ın altından çıkarılan otomobilin üst kısmı kesildi ve cenazelere ulaşıldı.

Cenazeler otopsi için Dr. Fahrettin Uğur Refahiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Soruşturma sürdürülüyor.



Kaynak: AA / 3. Sayfa

Refahiye Erzincan Sivas 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title