Haberler

Trafik Kazası: 16 Yaralı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Olay yerinden görüntü -Kaza yapan kamyon ve otobüsün görüntüleri-Jandarma ekiplerinin çalışmaları-Otobüsün içinden görüntü-Otobüs şoförünün açıklaması-Kaza yapan araçlarda detay-Hastane önünden detay-Yaralılardan görüntü-Yaralı kadının açıklamaları Ankara'da trafik kazası: 16 yaralı- Çubuk ilçesinde kepek yüklü kamyonun yolcu indirmek için duran EGO otobüsüne arkadan çarpması sonucu 16 kişi yaralandı Ankara'nın Çubuk ilçesinde kepek yüklü kamyonun yolcu indirmek için duran otobüse arkadan çarpması sonucu 16 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Çubuk yönüne giden ve Yenice Mahallesi Türem mevkisinde yolcu indirmek için duran Şevket Şahbudak yönetimindeki 06 DY 0342 plakalı EGO otobüsüne, aynı istikamete seyir halindeki Güvengez Güler idaresindeki 06 UN 868 plakalı kepek yüklü kamyon arkadan çarptı.Kazada, sürücüler Güler ve Şahbudak ile otobüsteki yolculardan Refika Arı, Aysel Sandıklı, Semih Sadıç, Fatma Mercan, İbrahim Güler, Semra Yaralı, Fatma Kübra Taş, Ahmet Furkan Sarıtaç, Fadime Merve Taş, İbrahim Dişçi, Rahma Alıcı Çağlar, Ersin Aydın, Ali Fayta Duyar ve Mohamad Alm Alıbr yaralandı.Kamyonda sıkışan şoför Güler, itfaiye ekiplerince araçtan çıkarıldı.Yaralılar ambulanslarla Ankara'daki hastanelere sevk edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Yenice Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title