Haberler

Trafik Işıklarına Uymayan Sürücülerin Neden Olduğu Kazalar Kamerada

Trafik ışıklarına uymayan sürücülerin neden olduğu kazalar kamerada

Elazığ'da meydana gelen trafik kazalarında, araçların yayalara ve motosiklete çarpa anı dikkat çekti

Bingöl'de meydana gelen kazalarda kavşakta trafik ışıklarını ihlal eden bir araca kamyonun çarpa anı saniye saniye yansıdı

ELAZIĞ - Elazığ ve Bingöl'de meydana gelen kazalar kameralara saniye saniye yansıdı. Kazalardan en çok dikkat çekenleri ise bir otomobil ile bir minibüsün yayalara çarpma anları oldu.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Sistemi ve Plaka Tanıma Sistemi kameralarına trafik kazalarının bazıları saniye saniye yansıdı. Kameralara yansıyan kazalar sürücülerin trafik kurallarına uymalarının ne kadar önemli olduğunu gözler önüne serdi.

MOBESE kameralarına yansıyan görüntülerden ilkinde Gazi Caddesi Öğretmen Evi önünde karşıdan karşıya geçmek isteyen bir vatandaşa Malatya istikametine seyir halinde bir araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaya havada taklalar atarak, düştü.İkinci kaza ise Çayda Çıra Kavşağında meydana geldi.Kazada seyir halinde olan motosiklete arkadan bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yuvarlanırken, araca arkadan başka bir araç daha çarptı.

Üçüncü kaza ise Elazığ Havalimanı kavşağında meydana geldi. Kazada direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün otomobili yol kenarına savruluyor. Görüntülere yansına dördüncü kazada ise bir yayaya karşıdan karşıya geçerken şehir içi minibüsü çarptı.

Bingöl'de 3 farklı kaza kameralara yansıdı

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Sistemi ve Plaka Tanıma Sistemi kameralarına da trafik kazalarının bazıları saniye saniye yansıdı.

MOBESE kameralarına yansıyan görüntülerden ilki kavşakta meydana geliyor. Kavşakta 2 araç çarpışıyor. Araçlardan biri kaldırıma çıkarke, aracın tekeri de otomobilden kopuyor. İkinci kaza da ise Düzağaç Kavşağında meydana geliyor. Kavşakta geçiş yapan otomobile kamyon çarpıyor. Kamyonun çarpmasıyla otomobil takla atıyor.

Kameraya yansıyan son kazada ise iki aracın çarpışması sonucu savrulan araç park halindeki başka bir araca da çarparak duruyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bingöl 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title