Haberler

Trafik Canavarı Torba'ya Demir Attı

Muğla'nın Bodrum İlçesinde Dün Gece Torba Kavşağı'nda 4 Kişinin Yaralandığı Trafik Kazasının Üzerinden 24 Saat Geçmeden Aynı Yerde Meydana Gelen Bir Başka Kazada 5 Kişi Yaralandı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde dün gece Torba Kavşağı'nda 4 kişinin yaralandığı trafik kazasının üzerinden 24 saat geçmeden aynı yerde meydana gelen bir başka kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza saat 14:00 sıralarında meydana geldi. Bodrum istikametinden Torba Kavşağı'nı dönerek Torba yolunda devam edecek olan Ayşe Öztabak'ın (22) kullandığı 48 VA 071 plakalı cip ile Milas istikametinden gelen Mehmet Kocamanlar'ın (32) kullandığı 48 UC 727 plakalı otomobil çarpıştı. Sağ yan tarafından darbe alan cip savrulup orta refüje çıkıp daha sonra kavşakta bekleyen Aytekin Korkmaz yönetimindeki 48 T 6731 plakalı taksiye çarptı.

Kazada, cip sürücüsü ile araçtaki Merve Öztabak (17), Seyran Cevizci (17) ve otomobil sürücüsü ile kardeşi olduğu öğrenilen Kenan Kocamanlar (27) yaralandı. İlk müdahaleleri kaza yerinde yapılan yaralılar ambulansla Özel Bodrum Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazaya karışan taksi şoförü Aytekin Korkmaz, Torba Kavşağı'nda kazaların ardı arkasının kesilmediğinı, en yakın zamanda alt ya da üst geçit yapılması gerektiğini savundu.

(OU-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title