Haberler

Mersin'de Trafik Canavarı Can Aldı: 1 Ölü 3 Yaralı

Güncelleme:

Tarsus ilçesinde bir otomobilin traktöre arkadan çarpması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişide yaralandı.

Mersin'in Tarsus İlçesinde bir otomobilin traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişide yaralandı.

AĞIR YARALILAR VAR

Kaza, D-400 Karayolu Yenice Köyü civarında meydana gelidi. Adana'dan Tarsus İlçesi yönüne seyir halinde olan Uğur Ongünoğlu (37) yönetimindeki 33 D 6779 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek, aynı güzergahta seyir halinde olan Yasin Tunç yönetimindeki traktörün römorkuna arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil içindeki Hüseyin Güler (24), Şendur Kara (26) ve sürücü Uğur Ongünoğlu ağır şekilde yaralandı. Araçta sıkışan Hüseyin Güler (24) Tarsus Belediyesi'ne ait TAR-KUR ekipleri tarafından otomobilden çıkarıldıktan sonra Tarsus Devlet Hastanesi'ne, Şendur Kara (26) ve otomobil sürücüsü Uğur Ongünoğlu ise Medical Park Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen otomobil sürücüsü Uğur Ongünoğlu hayatını kaybederken, ağır yaralanan Hüseyin Güler ve Şendur Kara'nın durumlarını ağır olduğu belirtildi. Kazada traktör sürücüsü ise hafif yaralandı.

ARAÇLAR VİNÇ YARDIMIYLA KALDIRILDI

Kaza nedeniyle D-400 Karayolu Tarsus İstikameti, kontrollü şekilde trafiğe açılırken, kazaya karışan araçların vinç yardımıyla olay yerinden kaldırılmasıyla yolda tekrar normal trafik akışına izin verildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Güler Yenice Mersin Tarsus Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (3)

retrospektif adamretroman@yandex.com:

Mersinden yazıyorum, o Şahinlere Kartallara binenler kendilerini ralli pilotu sanıyorlar motor bağırtmalar egzoz patırdatmalar lastik cayırdatmalar trafikte makas atmalar, aşırı dikkatsiz hız manevraları ... Trafiğin düzenini bozan 3 arabadan biri illaki Tofaş Kartal - Şahin , nedir yani bu adamlardaki bu hız tutkusu bu trafik anarşistliği kural tanımaksızın alkole vurup vurup yollarda terör estirmeceler ... olan kendilerine oldu işte yazık oldu ne gerek vardı bu hızı yapmaya ... direksiyon hakimiyetini kaybetmek yüksek hızdan, hızı yavaş olsaydı hafif sıyrıklarla belkide hiç hasar almadan kurtulur yollarına giderlerdi ...

15
0
yanıtYanıtla
Bosversenefreundeww@web.de:

Alinlarina yazilmis dangolarin

0
3
yanıtYanıtla
gerceklermad_sero_@hotmail.com:

tofas arabalarinda hicbir teknoloji yoktur....ostuturuktan arabalardir...bu arabalarlan hiz yapilmaz....

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title