Haberler

Trafik Canavarı Bir Ocağı Daha Söndürdü

Ordu'nun Ünye İlçesinde Meydana Gelen Trafik Kazasında Eşini ve 3 Aylık Bebeğini Kaybeden Sürücü Murat Şirin ve Diğer Yakınları, Cenazenin Kaldırıldığı Sırada Sinir Krizleri Geçirdi.

Ordu'nun Ünye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında eşini ve 3 aylık bebeğini kaybeden sürücü Murat Şirin ve diğer yakınları, cenazenin kaldırıldığı sırada sinir krizleri geçirdi.

Ünye Limanı mevkisinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Fatsa istikametine giden 52 ES 100 plakalı otomobil, aynı istikamete giden 55 FF 076 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada otomobil içerisinde bulunan sürücünün eşi Gülay Şirin, 3 aylık erkek bebekleri Canpolat Şirin ve komşuları Fikriye Sevinç ağır yaralandı. Ambulansla hastaneye götürülmek istenen Gülay Şirin yolda hayatını kaybederken, Fikriye Sevinç ise Ünye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Canpolat Şirin ise yapılan ilk müdahalesinin ardından sevk edildiği Samsun Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Ünye'nin Kaladibi köyünden olan aileyi yıkan trafik kazası sonrası Murat Şirin, eşini ve 2 yıllık evliliklerinin meyvesi bebeklerini yaşlı gözlerle son yolculuğuna uğurladı. Ünye Merkez Büyük Camisi'nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından cenazeler konvoy eşliğinde Kaladibi köy mezarlığına götürülerek toprağa verildi. Bu arada Murat Şirin'in farklı illerden gelerek cenaze törenine katılan iki ablası da gözyaşlarına boğulurken, kardeşlerini sarılarak teselli etmeye çalıştılar.

(OU-SA-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title