Haberler

Trafik Canavarı Aranıyor

Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulan özel bir ekip, bir kişinin ölümüne neden olduktan sonra olay yerinden kaçan trafik canavarının yakalamak için eldeki kırık ayna ve araç parçaları ile iz sürüyor.

Dün sabah saatlerinde, Van-Edremit karayolu üzerinde bulunan Merit Şahmaran Oteli'nin önünden yolun karşısına geçmeyen çalışan Mehmet Bilek (14) isimli genç, plakası alınamayan bir minibüsün çarpması sonucu feci şekilde hayatını kaybetmişti. Olaydan sonra aracıyla kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, her yerde trafik canavarını arıyor. İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez'in talimatı üzerine Trafik Bölge, Trafik Tescil ve Denetleme, Asayiş Şubesi ile polis merkezlerinden görevlilerin oluşturduğu özel bir ekip kuruldu. Kazadan sonra olay yerinde elde ettiği kırık ayna ve minibüse ait bazı parçalarla yola çıkarak iz sürdüren özel ekip, elde ettiği verilerin minibüs fabrikalarına göndererek aracın marka ve modelini tespit etmeye çalışıyor. Özel ekip, minibüsün marka ve modelini tespit ettikten sonra çalışmalarını derinleştirirek sürdüreceği belirtiliyor.

(ŞA-MET-Y) 30.05.2008 17:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title