Haberler

Trafiğin Ortasında Haber Bülteni Sundu

Trafiğin ortasında haber bülteni sunduMANİSA - Manisa'da bir yerel televizyon spikeri, trafik kazalarının yoğun yaşandığı Kurban Bayramı tatili öncesi trafik kazalarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla İstanbul-İzmir karayolunda ana haber bültenini sundu.

Trafiğin ortasında haber bülteni sundu

MANİSA - Manisa'da bir yerel televizyon spikeri, trafik kazalarının yoğun yaşandığı Kurban Bayramı tatili öncesi trafik kazalarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla İstanbul- İzmir karayolunda ana haber bültenini sundu.

Manisa'da yayın yapan yerel televizyon kanalı ETV'nin ana haber spikeri Mustafa Başgülşen, bayramda trafik kazası yaşanmaması için, geçtiğimiz yıl başlattığı farkındalığa bu yıl da devam etti. Kurban Bayramı öncesi "Bu bayram kaza haberi sunmak istemiyorum" sloganıyla hareket eden Başgülşen, İstanbul- İzmir karayolunda akan trafiğin içinde bülteni canlı olarak sunuldu. Programda konuşan Başgülşen, "İstanbul-İzmir yolundan bülteni sunuyoruz. İstanbul'dan İzmir'e tatile giden tatilcilerin olduğu yoldan sunuyoruz. Dünyada bir ilke imza atıyoruz. İlk kez stüdyo dışında kalmayıp akan trafikte ana haber bültenini sunuyoruz. Böylesine bir yoğunluğun içerisinde bizlere bu izni veren Manisa Valiliğine, İl Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ediyorum" dedi.

Başgülşen'in programına Trafikten Sorumlu Manisa İl Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Erkalaycıoğlu, Trafik Tescil Şube Müdürü Hüseyin Görüşlü, Bölge Trafik Müdürü Ali Koyuncu da katıldı. Programda Erkalaycıoğlu, İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla ülke genelinde başlatılan 'Bu bayramda ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük' adlı proje hakkında bilgi verdi. Programa katılan çocuklar da kırmızı düdükleriyle trafik kurallarına dikkat çekti.

Program sırasında trafik ekipleri de otoyolda yaptığı uygulamada sürücülere hız kurallarına uymaları ve emniyet kemerlerini takmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Kurban Bayramı İstanbul İzmir Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title