Haberler

Yolun ortasında geri geri yürüyen kadın, polise zor anlar yaşattı

Güncelleme:

Samsun'da trafik yolunun ortasında geriye doğru yürüyen kadını gören sürücüler ekiplere haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, akli dengesi bozuk olduğu öğrenilen kadını kaldırıma alabilmek için uzun süre dil döktü. 'Kim olduğu ve niçin yolun ortasında yürüdüğü' sorusuna "Bana bir şey olmaz" diyerek cevap veren kadın evinin yolunu tuttu.

Samsun-Sinop karayolunda seyir halindeki sürücüler, yolun ortasında ters yöne doğru yürüyen bir kadının trafiği tehlikeye düşürdüğü ihbarında bulundu. İhbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü Karakol Amirliği ekipleri olay yerine gelerek ters yönde yolun ortasından yürüyen kadını yoldan geçen bir sürücü ile birlikte ikna etmek için büyük çaba sarf etti.

AKLİ DENGESİ BOZUKMUŞ

Trafik ekipleri de yolda geniş güvenlik önlemi aldı. Akli dengesinin bozuk olduğu anlaşılan ve bir türlü ikna olmayan kadını yolun ortasından kaldırıma alan ekipler zor anlar yaşadı. Komiser Mehmet Yıldız ve polisler, polis otosuna binmek istemeyen ve ismini söylemeyen kadını ikna etmek için uzun süre dil döktü.

Trafiği tehlikeye düşüren kadın, polise zor anlar yaşattı

"BANA BİR ŞEY OLMAZ"

Komiser Yıldız, "Niçin yolun ortasından yürüyorsun. Adın ne, nerede oturuyorsun. Evin neredeyse götürelim biz sana yardım etmek için geldik" diyerek kadınla konuşmaya çalıştı. "Bana bir şey olmaz" diyen kadını ikna edemeyen polis ekipleri, 112 Acil Servis ekiplerinden yardım istedi.

Trafiği tehlikeye düşüren kadın, polise zor anlar yaşattı

EVİNE YÜRÜMEYE İKNA ETTİLER

Bir türlü ikna olmayan kadın ismini ve nerede oturduğunu söylemedi. Bir süre sonra kadını evine yürüyerek gitmeye ikna eden Komiser Mehmet Yıldız, kadınla birlikte yürüyerek şehir merkezine doğru gittiler. Yıldız'ın yolda yürürken de yaptığı ikna çalışmaları sonuç vermedi.

Polislere kendisinin yalnız başına eve gideceğini söyleyen kadın, ekiplerin yanından ayrılarak evinin yolunu tuttu.

Trafiği tehlikeye düşüren kadın, polise zor anlar yaşattı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Samsun Bafra Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (14)

Akil:

Akli dengesi bozulmayan kim kaldı ki. . .

7
2
yanıtYanıtla
YA DİĞERLERİ:

Belli kadın normal değil tamam ama ya polisler ne yapmaya çabalıyor onu anlayan varsa beri gelsin. Üstelik hiçbir polisin şapkası yok. Şapka takmak üniformanın gereği değilse bunu yasadan çıkartsınlar. Bu polisin ciddiyetine ve temsiline yakışmıyor. Ya da şapka takmıyorlarsa örneğin bir başkası da kırmızı pantalon giyinsin.

3
5
yanıtYanıtla
Akıl:

Off ne kadar boş bir yorum. Şapka takmak hüüdüdüühüdüdüdü

yanıt1
yanıt0
hurii:

saçma saçma konuşma be. takıldığın şeye bak şapka taksınlarmış. sen hariç herkes anlamış polisin ne yapmaya çaıştığını hadi sen şimdi öte git

yanıt1
yanıt0
yusufcuk:

Allah zorda kalan kullarına, yardıma muhtaç kullarına yardım etsin. Amin.

8
0
yanıtYanıtla
ref:

Amin

yanıt2
yanıt0
reality:

6 tane polis bir kadının hakkından gelemiyor vay halimize yaz cezayı gönder

3
2
yanıtYanıtla
KARA:

NE KADAR SORUNLU VARSA ALAYI SAMSUN DA

0
4
yanıtYanıtla
cybertouch:

ülke sonunda normale dönüyor çok şükür

3
0
yanıtYanıtla
AYYILDIZ:

GARİBAN BİR KADIN KİM BİLİR NE DERDİ VARDIDA O HALE GELDİ BIRAKIN GİTSİN BE KARDEŞİM HIRLIYI HIRSIZI TORBACILARI KOVALAYIN. . . .

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title