Haberler

İstanbul Trafiğini Kilitleyen Makas Kazası Kamerada

Güncelleme:

TEM otoyolu Kavacık mevkiinde yaşanan kaza, İstanbul trafiğini uzun süre kilitledi. Yüzlerce sürücünün mağdur olmasına neden olan kazanın hemen öncesinde bir vatandaş tarafından çekilen cep telefonu görüntüleri ortaya çıktı.

GÖRÜNTÜLER ''PES'' DEDİRTTİ

Kameraya yansıyan görüntüler, "bu kadarına da pes" dedirtti. Görüntülerde TEM otoyolunda yarışan iki otomobil, trafik güvenliğini tehlikeye sokuyor. Trafikte hızla ilerleyen araçlar, kısa bir süre sonra kazaya karışıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (12)

fb li gencay:

makasa devam en sol seritte uyuyan moruklara inat makasa devam

1
14
yanıtYanıtla
ADIM ADSIZ:

Bu tarz insanların ehliyetini falan iptal etmeyeceksin. Tıkayacaksın kodese 20 yıl ömrünü bitireceksin. Başkalarının ömrüne, hayatına saygısı olmayanın; ömrüne, hayatına değer vermeyeceksin!

7
3
yanıtYanıtla
50 Milyon dolarlık nene:

Şimdi hani makas atana hapis cezası vardı ya, işte görüntülü ispat ve kazaya sebebiyat.Bu cani, hapse girmezse bu kanunlar boşuna demektir.

6
3
yanıtYanıtla
Nehir:

Bu makas atan çatlaklar dengesizler ölse de kurtulsak yoksa onlarca canı Yok yere ölüme gönderecekler

8
0
yanıtYanıtla
Türk:

Bunlar Cinayete Teşebbüsden Yargılanmalı

6
2
yanıtYanıtla
Alp:

Makas atarken bana kaza yaptırsınlar canlı inersem araçtan benim canımla oynayanın canını alırım yaptıkları cinayete teşebbüs kim denk gelirse artık sorumsuz karaktersiz milletin canıyla malıyla oyun oynayan it sürüsü topluma açık yerde bunları yaparak kime ne diyemezsin kime ne demek için yanlış başına git bi tenha yola ister öl ister yaralı kal canınız cehenneme yani .

5
1
yanıtYanıtla
Cengiz:

bide ülkemizde sinyal verme diye yararlı alişkanlıkda yok o sinyal çubuğu orda bilmem ne diye konmamış trafikte zaten yüzde 85 herkes hatalı polis 1 gün bunlara ceza kesse ülke ekonomısı uçar

4
2
yanıtYanıtla
Cezalar Hafif:

makas atan sürücülerin ehliyetlerinin tamamen iptal edilmesi ciddi bir para cezası 300 - 500 bin TL civarında verilmesini eğer ehliyetsiz araba kullanırsa en az 10 yıl hapis cezası ver bak bakalım bir daha yapabiliyorlar mı Almanya da polis yazıyor 500 - 1000 Euro ceza millet kuzu gibi araba kullanıyor cezaların yaptırımı olmuyorsa hafifliğindendir milletin canına yönelik tehdittir makas atmak cinayet sebebidir Cinayet illada silahlamı işlenir vereceksin cezayı bundan sonra sadece bisiklet kull

6
0
yanıtYanıtla
Taşeron Sağlıkcı:

Bunların sonsuza kadar ehliyeti elinden alınmalı ve taksirle kazaya sebebiyetten yargılanmalı. Yada getirin direk idam edip leşlerini balık yemi yapıp balık tutmaya gidelim.

5
0
yanıtYanıtla
son savasci:

hey hoillanda hey almanya demekle olmuyor ceza kanunlarini degisterceksin ülke bitmis

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title