Haberler

Trabzonsporlu Taraftarlar, Taksim'de GS Store'a Saldırdı

Güncelleme:

Beşiktaş maçını statta takip etmek için İstanbul'a gelen bordo-mavili taraftarlar, Taksim'de bulunan Galatasaray Store mağazasına saldırdı.

Spor Toto Süper Ligin 16. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan mücadeleyi, Halil Umut Meler yönetti.

Maç öncesi mücadeleyi stattan izlemek için İstanbul'a gelen bordo-mavili taraftarlar, Taksim'de dolaşırken ortalık karıştı. Bazı taraftarlar, Galatasaray ürünlerinin satıldığı GS Store mağazasına saldırdı. Bazı Trabzonsporlu taraftarlar olayları yatıştırmaya çalışırken güvenlik görevlileri GS Store'un önüne geldi, mağaza ise kepenk kapattı. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Galatasaraylı taraftarlar, saldırıya tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray İstanbul Beşiktaş Taksim Spor Haberler

500

Yorumlar (84)

provokasyon:

Şu aşamada hiç bir Trabzonspor taraftarı bu çirkinliğe izin vermez. Orada provokatif bir eylem var. . Zaten pek çok taraftar olayı durdurmaya çalışmış. Bunun ne anlama geldiğini herkes gayet iyi biliyor. . . Kimse kendi ayağına kurşun sıkmaz. Ve bu durumun kavrayamayanın da aklından şüphe ederim. . .

23
36
yanıtYanıtla
dayı cimbom:

çok doru kardeş trabzon gs kardeş onu yapanlar kalleş

yanıt0
yanıt1
yazikkkk:

atmaaaa din gardasiyiz öyle birsey yok bariz trabzonlular saldirmistir bilerek ve isteyerek iste maskeler düsmüs oldu böylece

yanıt1
yanıt0
Maço:

Hamsi düştü tamam da gs storede bulunmaz başka kapıya hadiii

36
21
yanıtYanıtla
SEFABEL:

Futbolun çirkefleri T. S ligden atılmalı. .

18
9
yanıtYanıtla
kulüpler birliği (17 takım):

Aşırı tahrik var. Trabzonspor taraftarını tahrik etti bu Fransızlar. TFF ve MHK ile ilgili gereksiz açıklamalar Türk takımlarını karşı karşıya getirdi. Gese şunu demeye getirdi. Concon çok iyi futbol oynuyormuş ama TFF-MHK önünü kesiyormuş. Madem o kadar iyisin senin önünü TFF kestiyse CL kek grubunda neden 4 puan aldın. Uefadamı önünü kesti? :))

10
12
yanıtYanıtla
gs:

hamsi beyinliler

18
4
yanıtYanıtla
Fenrli:

Ula hamsi kafaliii ts taraftagri saat 12 yi gecti sizin akil calismaii fazla mesaiye mi kaldinuz ha de bakaimm

13
8
yanıtYanıtla
Karakartal:

hücummm

5
11
yanıtYanıtla
dely:

çekmişssin yine tineri.

yanıt1
yanıt0
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title