Haberler

Trabzonsporlu Olcay, Beşiktaş'a Dönmek İstiyor

Güncelleme:

Trabzonspor'da forma giyen Olcay Şahan, menajeriyle görüştü: Taraftar beni pek benimsemedi. Ayrılık iki taraf için de daha sağlıklı olacak. Yeniden Beşiktaş'ta oynamak istiyorum.

Trabzonspor forması giyen Olcay Şahan, menajerine bordo mavililerde mutsuz olduğunu belirtip, yeniden Beşiktaş'ta oynamak istediğini söyledi.

TRABZONSPOR'DA BEKLENTİNİN ALTINDA KALDI

Trabzon'a önceki sezonun devre arasında giden 31 yaşındaki futbolcu, iyi bir başlangıç yapsa da geçen sezonki performansı beklentilerin altında kaldı. Olcay da menajerine, "Taraftar da beni pek benimsemedi. Ayrılık iki taraf için de daha sağlıklı olacak. Yeniden Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" dedi.

200 BİN EUROYA GİTMİŞTİ

Beşiktaş, Olcay'ı sadece 200 bin Euro bonservis ücretiyle bordo mavililere satmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Olcay Şahan Trabzonspor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (9)

KRAL ALEX:

BU DA TOPCU OLDUYAAA BU HAYATTA

8
1
yanıtYanıtla
morinho:

lafa bak. . . trabzon spor taraftarı beni pek benimsemedi. ne yani beşiktaş taraftarımı seni benimseyecek

4
3
yanıtYanıtla
zımba sun:

ben 8taşa gol atmadım

3
4
yanıtYanıtla
bLade:

gerek yok ıstemıyoruz goztepeye falan git

3
3
yanıtYanıtla
VANLI ANDSMERO:

ÖNCE SEN BİR SAKALINI KES SÜNEPE

3
1
yanıtYanıtla
WAS İS DAS FİKO:

BIRAKIN KARIŞMAYIN OLCAYIMA. . BEN ONU GERİ ALIP BAŞAKŞEHİRE SATICAM

1
1
yanıtYanıtla
El rey:

Allah göstermesin.

2
0
yanıtYanıtla
OLCAY NAH''AN:

LAN YÜRÜ GİT ALLAH AŞKINA, SENİ ÜMRANİYE BİLE ALMAZ TAKIMINA

2
0
yanıtYanıtla
teolog33:

Olcay''ın gidişi zaten bir şekilde etik değildi. Futbol düzeni, bozulmuştu. Bozulan bu düzende, Olcay Şahan''ın gidişi de zaten, normal bir durumdur. Olcay Şahan her zaman ve her daim, bjklı olduğunu söyleyerek kendisi aslında çalıştığı klübe de saygısını göstermedi. Bu durum ülkedeki futbol düzeninin nerelere gittiğini göstermesi açısından da ayrı bir gösterge diyebiliriz. Futbol düzeni bozulup yeniden kurulmalıdır. Bu düzeni kurmak da cesur yüreklerin işidir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title