Haberler

Trabzonsporlu Okay Yokuşlu, Celta Vigo Yönetimiyle Masaya Oturdu

Güncelleme:

Trabzonspor'da forma giyen Okay Yokuşlu, İspanyol ekibi Celta Vigo'ya transferi için görüşmelere başladı.

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Okay Yokuşlu, İspanyol devi Celta Vigo ile görüşmelere başladı.

Bein Sports'un haberine göre; Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, sabah saatlerinde Okay Yokuşlu'nun takımdan ayrılmak üzere olduğunu açıklamış ve şunları söylemişti:

BAŞKAN AĞAOĞLU: 6 MİLYON EUROYA SERBEST KALIR

"Okay Yokuşlu büyük ihtimalle takımdan ayrılacak. Celta Vigo ve Zenit kendisini transfer etmek istiyor. İki takım arasındaki kararı Okay verecek. Çünkü sözleşmesine göre Trabzonspor bu olaya müdahil olamıyor. Sözleşmeye göre Okay Yokuşlu'yu transfer etmek isteyen kulüp 3 milyon euro peşin, 3 milyon euro da 6 ay sonra ödemek üzere bu futbolcuyu kadrosuna katabilir"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Okay Yokuşlu İspanya Vigo Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500

Yorumlar (6)

Turgaydenizz20:

Darısı diğer türk takımlarının başına , türk takımları yurtdışına futbolcu satmaları lazım ki ülkeye kaynak girişi olsun ve türk futbolu kalkınmış olur oyunculara iyi fiyatta teklif gelirse satacaksın. .

11
0
yanıtYanıtla
uieuieiueu:

Kaynak girişi için oyuncu satmaktansa Avrupu''da başarılı olmak daha mantıklıdır. Şampiyonlar Ligi''nde gruptan çıkan takım zaten 5, 5-6 milyon alıyor. O seviyelere çıkması için de elindeki oyuncuların kıymetini bilmeli ve saçma sapan yaşlı yabancılara bu paralar ödenmemeli. . Yani Türk futbolunun kalkınması için oyuncu satmak değil elindik iyi oyuncuları tutup Avrupa''da başarılı olman gerek

yanıt1
yanıt0
CEMAL KARACİĞER:

Okay bu hırs ve tempoyla devam ettiği sürece MİLLİ TAKIMIN DA DEĞİŞMEZ OYUNCUSU OLACAK DIR . HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN.

10
0
yanıtYanıtla
RUHSALATASI:

Trabzonspor takımının durumu içler acısı. Sadece para düşünen yönetimlerin kulüplerini özellikle de bu tür büyük anadolu kulüplerini smürmeleri bitmedikçe asla ve asla İstanbul takımları ile baş edemezler ve ancak kuru gürültü çıkarırlar. Yazık. Nasıl aciz bir durumdur ki bu tür harika bir oyuncuyu kendinden daha büyük olmayan bir kulübe bu kadar az miktarda para için satar ve hadi sattın diyelim niçin daha iyisine pazarlayamazsın. Bu kadar acınası bir durum olamaz.

3
3
yanıtYanıtla
Oflu:

Yazık hemde ne yazik şeker parasina gidiyor. Buna o maddeyi koyan hanki başkan. Ve de gittiği takimda uefa da oynasa yine amenna. ama o da yok.yazik hemde cok yazik okaya.

2
0
yanıtYanıtla
fatih gül:

okay yokuslu yeni forma celta vigo

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title