Haberler
Güncelleme:

Trabzonsporlu Nevzat Aydın, Setkus Yorumuyla Twitter'da Olay Yarattı

Trabzonspor yöneticisi Nevzat Aydın, Akhisar Belediyespor'la berabere kalan Sivasspor için "Kendilerini iyi bilmezdik. Hakkımı helal etmem. Haram olsun sonuna kadar." dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

cumali:

Şikecilerden sivas, eskişehir düşüyor. Allaha çok şükür. İlahi adalet yerini buluyor.

34
204
yanıtYanıtla
artık yeter:

bunların hepsi pislik, bizde trabzonu iyi bilmeyiz şikecidir gs nin yataşçısıdır. .

90
8
yanıtYanıtla
mert yiğido:

dinime küfreden bari müslüman olsa misali, SİVASIMA LAF SÖYLEYENELERE BAK, her daim fb nin rakibi kimse ona ve her fırsatta gs ye yatan ts ye bak. . . sanki dürütmüş, şikeci değilmiş gibi sivasa laf ediyor. . sivas düşerse onuruyla düşer. . onuruyla çıkar. . ts ye ne oluyor. . şikeciler sizi. .

8
3
yanıtYanıtla
tüm oflulara gelsin 58:

ts mi büyük güldürmeyin daa, fb ye son 9 maçta gol bile atamamış, evinde son 13 yılın 9 unda yenilmiş, istanbul da 20 yıl önce galip gelebilmiş, son derece ezik bi takım. . . fb ile aynı cümlede geçmesi büyük HATA. . . onlar gs nin yamağı. . . şikeci dostları buca-karabük-ordu denizli çoktaaaan düştü. . . şimdi sivasla avunmaya çalşıyorlar. . . sivas ve eses ts ye yatmayınca kötü oldular mert takımları ts ağzına almaya kalkmasın onların hamsisi sivasta sökmez. . .

7
3
yanıtYanıtla
niko:

hadeee yallaaah 2. ligeeee hadeeeee allah krdarsın ha haaa

yanıt0
yanıt0
sivas -es-es elele:

gs nin YAMAĞI ts liler (oflular), sivas ve es-es i ağzınıza almayın, şikeci, her daim gs ye ve fb nin rakibi kimse ona yatmayı şiar edinmiş bir topluluksunuz ne yüzle burda haktan adaletten bahsediyosunuz. . bu hafta tüm stadlarda 2 dk protesto edildiniz bu ACI ve UTANÇ size yetmedimi. . . yüzkaraları sizi.

4
4
yanıtYanıtla
forza 58:

bir sivas kangalıbir taka hamsiye bedeldir. . . dağılın ulen gs nin yamakları. . . şikenin ağababaları sizi. .

3
4
yanıtYanıtla
forza fenerliler:

oflular hamsiyi almışlar. . . helal sivaslılar helal yiğidolar. . . yiğidolar tek tek hamsiler sürüyle (korkudan) gezer. . sürü psikolojisi olmasa sokağa çıkamazlar. . korkaklar

3
3
yanıtYanıtla
eses:

eses i eleştiren hamsi önce kendine bak

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title