Haberler

Trabzonsporlu Hasan Taburcu Edildi

Trabzonsporlu Hasan Üçüncü, Tedavi Edildiği ve Bir Gece Gözlem Altında Tutulduğu Bursa Acıbadem Hastanesi'nden Taburcu Oldu. Dün Akşam Oynanan Bursaspor-trabzonspor Maçının 18'inci Dakikasında Bursasporlu Frasineanu ile Çarpışan Hasan Üçüncü Sakatlanarak Sahayı Terketmiş ve Özel Acıbadem Hastanesi'ne Kaldırılarak Tedavi Altına Alınmıştı.

Trabzonsporlu Hasan Üçüncü, tedavi edildiği ve bir gece gözlem altında tutulduğu Bursa Acıbadem Hastanesi'nden taburcu oldu. Dün akşam oynanan Bursaspor-Trabzonspor maçının 18'inci dakikasında Bursasporlu Frasineanu ile çarpışan Hasan Üçüncü sakatlanarak sahayı terketmiş ve Özel Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Hasan Üçüncü, bu sabah yapılan muayeneden sonra taburcu edildi ve takımla birlikte İstanbul'a gitti.

BAŞKANLA GÖRÜŞMEYE GİTTİ

Öte yandan, dün akşam Bursaspor'a 2-1 yenilen Trabzonspor, bugün Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü'ndaki sahada bir antrenman yaptı. Teknik Direktör Ziya Doğan, antrenmana katılmadı ve Başkan Nuri Albayrak ile görüşmek üzere İstanbul'a gitti. Bordo Mavili kafile bir saat süren antrenmandan sonra İstanbul'a hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title