Haberler

Trabzonsporlu Futbolcular Trabzonspor Futbol Okulu'nu Ziyaret Etti

İkinci Yarı Hazırlıkları İçin Antalya'da Kamp Yapan Trabzonsporlu Futbolcular, Kent Merkezinde Bulunan Trabzonspor Futbol Okulu'nu Ziyaret Etti.

İkinci yarı hazırlıkları için Antalya'da kamp yapan Trabzonsporlu futbolcular, kent merkezinde bulunan Trabzonspor Futbol Okulu'nu ziyaret etti.

Eski futbolcu İskender Eroğlu ile kardeşi İbrahim Eroğlu'nun sahibi olduğu futbol okuluna gelen kaptan Hüseyin Çimşir, Yattara ve Umut Bulut, minik futbolcuların büyük ilgisi ile karşılaştı. Çiçeklerle karşılanan futbolcular minik öğrencilerle kısa bir süre sohbet ettikten sonra halı sahaya inerek birlikte fotoğraf çektirdi ve imza dağıttı. Kaptan Hüseyin, minik futbolcuların takımla ilgili sorularına oldukça açık cevaplar verdi. Hüseyin Çimşir, "Bu takımın bulunduğu yerden biz sorumluyuz. Yukarılara taşıyacak olan da bizleriz. Ne yönetim, ne teknik heyet, ne de futbolcular arasında herhangi bir problem yok. İkinci yarıda alacağımız seri galibiyetlerle üst sıralara tırmanacağız. Ligi mümkün olduğu kadar yukarılarda tamamlamak istiyoruz" dedi. Genç futbolcu Umut Bulut ise takımın bulunduğu konumdan dolayı büyük üzüntülü olduklarını söyledi. Ziyaret sırasında önceleri durgun görünen ancak, gördüğü ilgiden sonra neşesi yerine gelen Yattara da 4 yıldır Trabzonspor forması giydiğini, ancak ilk kez böylesine kötü bir sezon geçirdiklerini söyleyerek, "İkinci yarıda toparlanarak yukarılara çıkacağız. Ben buna inanıyorum. Camianın karamsarlığa düşmesine gerek yok" diye konuştu.

Genel Kaptan Necmi Perekli ise Antalya'da gördükleri ilgiden dolayı son derece memnun olduklarını ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title