Haberler

Trabzonsporlu Futbolcular Açılışa Katıldı

Trabzonspor'da Teknik Heyet ve Futbolcular, Bordo-mavili Kulüpte Farklı Dönemlerde Başkanlık ve Teknik Direktörlük Yapan Özkan Sümer'in Açtığı Spor Mağazasının Açılışına Katıldı.

Trabzon spor'da teknik heyet ve futbolcular, bordo-mavili kulüpte farklı dönemlerde başkanlık ve teknik direktörlük yapan Özkan Sümer'in açtığı spor mağazasının açılışına katıldı.

Trabzon Forum İş Merkezi'nde Özkan Sümer tarafından franchise alınarak açılan İntersport mağazasının açılışına Trabzon Valisi Nuri Okutan, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte teknik direktör Ersun Yanal ve bordo-mavili takımın futbolcuları ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışın ardından futbolcular ve davetliler hep birlikte mağazayı gezdi. Bordo-mavili takımın futbolcularına ise taraftarlar büyük ilgi gösterdi. İş merkezini ziyarete gelenler, futbolcularla bol bol fotoğraf çektirdi.

Türkiye'de 14. mağazasını Trabzon Forum İş Merkezi'nde açan İntersport mağazası 500 metrekarelik alanda hizmet verecek. Günlük spor giyiminden tüm spor branşlarına kadar her alanda dünyanın önde gelen spor markalarını en iyi koleksiyonlarını sporseverlere sunacak.

(GÖK-MFS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title