Haberler

Trabzonsporlu Eski Yönetici ve Futbolcular, Kahvaltıda Biraraya Geldi

Trabzonsporlu Eski Yöneticiler ve Futbolcular, İstanbul'da Kahvaltıda Biraraya Gelerek Anılarını Tazelediler.

Trabzonsporlu eski yöneticiler ve futbolcular, İstanbul'da kahvaltıda biraraya gelerek anılarını tazelediler.

Trabzonspor eski yönetim kurulu üyesi Ekrem İmamoğlu, camia olarak böyle güzel bir günde birarada bulunmaktan mutlu olduğunu belirterek, "Bu, Trabzonspor ortak güç platformu adı altında sayın Metin Akbaşoğlu başkanlığında İstanbullu işadamları, bürokratlar ve profesyonel yöneticilerin kısacası Trabzonspor'u dert edinen bu kitlenin faaliyetlerinden biridir. Trabzonspor'un en önemli kilometre taşlarıyla bir aradayız. Bugüne onların sayesinde geldik. Böyle çalışmaları artırıp insanlara hoşgörüyü aktarırsak

insanlar birbirini daha çok sever ve futbolda şiddet azalır" dedi.

Trabzonspor'un sportif başarı yönünden eski günlerini aradığını ifade eden İmamoğlu, "Burada bulunan insanların bize yaşattığı mutluluklar sayısızdır. O günleri yeniden yaşamak istiyoruz. Kulüplerde yönetim çok önemli hale geldi. Biz bugün eksikliğimizin yönetim açısından mı yoksa futbolcu yönünden mi olduğunu iyi irdelemeliyiz. Trabzonspor sportif başarı anlamında eski günlerini aratıyor. Ama bugün bizi eksik bırakan camianın içindeki kavga görüntüsüdür. Camianın içindeki herkesin birbirine laf

yetiştirdiği ortam aşılıp, üreteceğimiz projelerle sadece Trabzonspor'u konuşabilirsek o zaman Trabzonspor'u istediğimiz seviyeye ulaştırabiliriz. Bu noktada eksiklik sahadaki oyuncularda ve teknik adamlarda değil bizde. Yani bizim gibi olayı yönetimsel anlamda ele almak isteyen, ele almış ve ele alacak insanlarda. Biz Trabzonspor'u her zaman görüşürsek ki Trabzonspor Ortak Güç Platformu'nun da hedefi bu, o zaman Trabzonspor başarıya ulaşır" diye konuştu.

İmamoğlu, toplantının şu anki mevcut yönetime karşı bir muhalefet anlamı taşımadığının da altını çizerek, "Adımız asla muhalefet değil, buradaki eski yöneticiler ortak güç platformunun üyeleri. Ürettiğimiz her şey Trabzonspor için. Bunları da mevcut yönetimle paylaşırız. Yapılacak genel kurulda, tabii ki bu ortamdan yönetim ve yöneticiler çıkabilir. Bu nedenle adımız asla muhalefet olamaz" ifadelerini kullandı.

Kahvaltıya aralarında eski futbolcular Ünal Karaman, Tolunay Kafkas, Abdullah Ercan, Ogün Temizkanoğlu ve Hamdi gibi çok sayıda eski futbolcunun yanı sıra eski teknik direktörlerden Urbain Breams ve camianın önde gelen isimleri de katıldı.

(ERS-ERS-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title