Haberler
Güncelleme:

Trabzonspor Yusuf Yazıcı'yı KAP'a bildirdi! İşte sözleşmede yer alan tazminat maddesi

Trabzonspor, Yusuf Yazıcı transferi için Lille ile anlaşmaya vardıklarını KAP'a bildirdi. Buna göre Lille Kulübü oyuncunun transferi için bonuslarla birlikte Trabzonspor'a 17,5 milyon euro verecek. Lille, Yusuf Yazıcı'yı Türkiye'den başka bir kulübe kiralar ya da satarsa 20 milyon euro tazminat ödeyecek. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (14)

vehdettin kınalızadeoğlu:

çöpün çöpü

5
14
yanıtYanıtla
Misafir:

Çöpse de bizim çöpümüz sana ne oluyor sen kendi çöplerinle ilgilen zira böyle transfer edebildiğin çöpün bile yok elinde buram buram hasedlik kokuyorsun

yanıt9
yanıt3
TS 616161:

HAHAAHAH och ne güzel bi Madde. Artik Türkiyeden Yusufu kimse alamaz HAHAHAHAHA. Hadi Galatsaray Burak Selcuk Olcan Ceyhun Umut Engin baytari aldigin gibi alsana Yusufu. Aslan yufum sanada basarilar diliyorum güzel kardesim yolun acik olsun. Sampiyonluk kutlamalarina 2020 mayis ayinda Trabzona bekleriz yine aslan Yusufum. Seviyoruz seni Trabzonlu Yusuf.

5
5
yanıtYanıtla
FATİH TERİM:

VALLAHA TRABZONSPOR YÖNETİMİ BUNDAN DAHA İYİ TEKLİFE SATAMAZDI YATSIN KALKSIN DUA ETSİN . HİKAYEYE BASKA ADAMLARLA DEVAM ETSİN .

7
1
yanıtYanıtla
adonis:

Lille Türkiye''den bir kolübe oyuncuyu satarsa tazminat ödeyecekmiş hahahaha. . tamam lille satmaz o başka bir kulübe satar sattığı klüp Türkiye''den bir kulübe satar. Bu tür kurallar çok saçma oluyor.

3
4
yanıtYanıtla
TS:

Ne akilli ciktin hahahaha. Lille bu Kadar pahali Transferi hic yapmamistir bugüne Kadar. yani satsa 40 Milyonun altinda satmaz. Hem satsada yüzde 20 pay yine bizim cebe. Yani ne yaparsaniz yapin kazanan yine Trabzon olur. Bu saaten sonra Trabzon haric kimse Türkiyeden Yusufu alamaz. Yani senin gibi birisi bunu düsünebileckte onca isin icinde olan Adam düsünemiyecek öylemi??? hadi Adonis otur yerine hadi oglum

yanıt1
yanıt2
Misafir:

Aslında cevap yazmaya gerek yok ama bazıları kendini çok akıllı sanıyor bu arkadaş gibi sanki bunu bi tek kendisi düşünebiliyor adonis efendi sence lille bu saatten sonra Yusufu satmak isterse kaça satar bi tahmin yürütelim temsil misal diyelimki 50 milyon euroya başka bir kulübe sattı peki sizce oyuncuya 50 milyon euro vermiş bir kulüp Türkiye den veya başka bir yerden gelecek herhangi bir transfer talebine kaç milyon euro dan kapıyı açar

yanıt0
yanıt2
SERHAT:

bu nasıl madde böyle bu Trabzonlulardan korkulur

4
3
yanıtYanıtla
12345:

ağaoğlu ne çok ağladın biraz daha para kopartamadım diye ama adam sana transfer yapıyor bedelsiz. satışı olursa pay alıcaksın daha ne?

2
2
yanıtYanıtla
antits:

hülle yapılır hüllse sorun değil bu kadar korkmasınlar

2
2
yanıtYanıtla
cihat:

17, 5 milyon verebilecek klup olsaydı zaten onlar alırdı lille gitmezdi

3
0
yanıtYanıtla
Tarkan:

elif 16 milyon euro ediyarsa ki etmiyordu Yusuf un 100 milyon euro ya satılması gerekirdi. . . Ancak eğer doğruysa türk takımlarına yusuf un satılmasını engelmek te büyük yanlış. . . Türk takımları almak isterde onun da bir yolu bulunur. . .

2
1
yanıtYanıtla
Mehmet BAşar:

Merak etmeyin, Türkiye''den hiçbir takım Yusuf''u istemez. Kim napsın bu oyuncuyu. Öyle çok kaliteli bir ortasaha değil, ya da şöyle söyleyim zaten bizim ülkede en çok ortasaha oyuncusu var.

0
1
yanıtYanıtla
Memo Boş yabma:

futbol cahilisin başka hiç birşey değiilllll.

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title