Haberler

Trabzonspor - Yeni Malatyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Güncelleme:

Trabzonspor, Evkur Yeni Malatyaspor ile Süper Lig 29. haftasında karşılaşacak. Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak maç öncesinde Trabzonspor 49 puanla 4. sırada. Maçın internet yayını detayları haberimizde. Malatyaspor ise 38 puanla 5. sırada. Peki Trabzonspor Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig 29. haftasında Trabzonspor, Evkur Yeni Malatyaspor'u konuk ediyor. Trabzonspor, ligde 11 puan gerisinde 5. sırada bulunan Evkur Yeni Malatyaspor'u mağlup ederek hem Avrupa yolunda bir engeli daha geride bırakmak hem de gözünü diktiği ilk 3 sıra için iddiasını sürdürmek istiyor. Peki Trabzonspor Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maça dair istatistikler ve muhtemel ilk onbirler ile internet yayını detayları haberimizde.

TRABZONSPOR MALATYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Karşılaşmayı hakem Zorbay Küçük yönetecek. Saat 16.00'da başlayacak maçın TV yayını beIN SPORTS 1'dan olacak. İnternet yayını ise beIN Connect aracılığıyla izlenebilecek.

TRABZONSPOR MALATYASPOR MAÇI İSTATİSTİKLERİ

Trabzonspor (1G) ile Evkur Yeni Malatyaspor'un (2G) Süper Lig'de karşı karşıya geldiği üç maçı da ev sahibi takımlar kazandı.

Yeni Malatyaspor, tarihindeki en farklı Süper Lig galibiyetini bu sezonun ilk yarısında Trabzonspor karşısında aldı (5-0).

Süper Lig'de altı maçtır kaybetmeyen Trabzonspor (5G 1B), bu sezon ligdeki en uzun yenilmezlik serisini yaşıyor.

Süper Lig'deki son 10 maçının altısını kaybeden Yeni Malatyaspor (1G 3B), bu süreçten önce beş maçlık bir yenilmezlik serisi yaşamıştı (3G 2B).

Trabzonspor, bu sezon Süper Lig'de en fazla başarılı çalım atan takım (276): Yeni Malatyaspor ise bu alanda sondan ikinci (184).

TRABZONSPOR MALATYASPOR MAÇI MUHTEMEL İLK ONBİRLERİ

Trabzonspor'da Kamil Ahmet Çörekçi ve Ogenyi Onazi sakatlıkları nedeniyle mücadelede görev alamayacak. Yeni Malatyaspor'da ise Murat Yıldırım ve Erkan Kaş kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Trabzonspor :Uğurcan Çakır, Pereira, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Ibanez, Sosa, Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Yusuf Yazıcı, Nwakaeme

Yeni Malatyaspor :Fabien, Chebake, Mina, Murat Akça, Seth, Robin, Donald, Aleksic, Guilherme, Kamara, Bifouma

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Trabzonspor Malatyaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title