Haberler

Trabzonspor, Yatabare'yi Montpellier'e Kiraladı

Güncelleme:

Trabzonspor, Fransız golcü Mustapha Yatabare'yi Montpellier'ye kiraladığını açıkladı. Fransız kulübü, 4 milyon Euro'ya Yatabare'yi satın alabilecek.

Trabzonspor, Fransız golcü Mustapha Yatabare'yi Montpellier'ye kiraladığını açıkladı.

Bordo-mavili ekip, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, 29 yaşındaki Fransız golcü Mustapha Yatabare'yi Montpellier'ye kiraladığını açıkladı. Yapılan açıklamada şu ifadelere verildi:

SATIN ALMA OPSİYONU 4 MİLYON EURO

"Profesyonel futbolcumuz Mustapha Yatabare'nin 2015-16 futbol sezonu sonuna kadar 4.000.000.-EUR satın alma opsiyonlu olarak 950.000.-EUR bedel ile Montpellier SC'ye geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.

Ayrıca anlaşmaya göre; Oyuncu ile kulübümüz arasındaki sözleşmeye istinaden 2015-16 futbol sezonu için oyuncuya ödenecek 1.000.000.EUR garanti ücret kulübümüz tarafından karşılanacaktır."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustapha Yatabare Trabzonspor Montpellier Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

amed21:

Trabzonlular müjde HDP seçimi kazanırsa passolig kalkacak lig maçları TRTde şifresiz olacak. AKP zulmüne karşı oylar HDPye

1
1
yanıtYanıtla
f.akyuzMobil-ANDROID:

nasil bi zihniyettir ya adamin parasini biz verecez:) yalandan kiralama bedeli aliyoruz bir de.rezillik resmen

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title