Haberler

Trabzonspor, Yarın İstanbul'da Bursaspor ile Karşılaşacak

Macaristan'da 18 günlük yurt dışı ikinci etap kampını tamamlayarak dün akşam İstanbul'a dönen Trabzonspor, yarın hazırlık maçında Bursaspor ile karşılaşacak.

Macaristan'da 18 günlük yurt dışı ikinci etap kampını tamamlayarak dün akşam İstanbul'a dönen Trabzonspor, yarın hazırlık maçında Bursaspor ile karşılaşacak.

Kamp döneminde oynadığı 6 hazırlık maçını da kazanan, rakip filelere 21 gol göndererek kalesinde sadece 1 gol gören bordo-mavililer, yeni sezon öncesi en önemli sınavına Bursaspor karşısında çıkacak.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 21.00'de başlayacak.

Maç öncesi Apolas Lermi, Gökhan Uzunali, İmera, Karmate, Melih Kahveci, Yusuf Güney, Yüksel Baltacı ve Zeynep Başkan'ın konser vereceği belirtildi.

Teknik heyet ve futbolcuların tanıtımının ardından başkan Muharrem Usta'nın da karşılaşma öncesi bir konuşma yapacağı bildirildi.

Kombine ve forma hedefi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, yeni sezonda 25 bin kombine ve 100 bini aşkın forma satmayı hedeflediklerini söyledi.

Kulübün, Twitter'da kombine ücretlerine ilişkin yaptığı anket ve sonucunu kendi hesabından da duyuran Usta, "Hedef 25 bin kombine ve 100 bini aşkın forma. Anket cevaplarıyla kale arkası, doğu ve batı tribün fiyatlarında anlaştık. Hayırlı, uğurlu olsun. Artık top sizde." paylaşımında bulundu.

Oylamaya sunulan anketlerin sonucunu açıklayan Usta, bu sonuçlara göre; yeni sezonda kale arkaları alt-üst tribün kombine fiyatlarının 350 lira, doğu alt-üst ve batı tribünlerinin fiyatının ise 750 lira olduğunu kaydetti.

Usta, ayrıca 150 lira değerindeki yeni sezon formasının da hediye olarak verileceğini kaydederek, "Öğrencilere de yüzde 30 indirim olacak. Ayrıca eşiyle kombine alana ikinci kombinede yüzde 50 indirim olacak." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Muharrem Usta Trabzonspor Bursaspor İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title