Haberler

Trabzonspor Yağmur Altında Çalıştı

Turkcell Süper Lig'in 9. Haftasında Kendi Sahasında Seyircisinden Yoksun Olarak Beşiktaş'ı Ağırlayacak Olan Trabzonspor, Bu Maçın Hazırlıklarına Yağmur Altında Yaptığı Çalışma ile Sürdürdü.

Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında kendi sahasında seyircisinden yoksun olarak Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarına yağmur altında yaptığı çalışma ile sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan çalışmaya milli takımlarda bulunan Gökdeniz Karadeniz, Hüseyin Çimşir, Ergin Keleş, İbrahim Yattara ve Jabi katılmadı. Doktor kontrolünde çalışan Musa Büyük ise ağrılarının artması sonucu çalışmayı yarıda bırakarak soyunma odasına gitti.

Aşırı yağmur altında Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da, Ziya Doğan oyuncularına düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maç yaptırdı. Yapılan çift kale maçta isteklerini yerine getiremeyen oyuncularını sert bir dille ikaz eden Doğan, oyuncularından sağ ve sol kanatları iyi kullanarak hızlı hücuma çıkmalarını istedi. Yapılan çift kale maçın ardından kenarlardan gelen ortalara şut çalışması yapan bordo-mavililer, yapılan 136 ortanın 40'nı gole çevirdi.

Trabzonspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını yarın yapacağı çalışma ile sürdürecek.

(GÖK-MU-MFS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title