Haberler

Trabzonspor'un Yıldızı Okay Yokuşlu'dan Beşiktaş'a Yeşil Işık

Güncelleme:

Beşiktaş, Trabzonspor'un yıldızı Okay Yokuşlu'yu gündemine aldı. 24 yaşındaki ön libero için çalışma başlatan siyah-beyazlılara genç oyuncunun cephesinden de olumlu yanıt geldiği ortaya çıktı.

Yeni sezon öncesinde kadrosunu gençleştirmek için düğmeye basan Siyah-Beyazlılar, bu doğrultudaki ilk hedefini belirledi. Kara Kartal'da 5 sezondur forma giyen Kanadalı ön libero Atiba Hutchinson'la yol ayrımında bulunan Beşiktaş'ın, bu bölgeyi yeni bir isimle güçlendirmek için şimdiden çalışmalara başladığı ortaya çıktı. Yönetimin, bu doğrultuda gündemine Trabzonspor'da görev yaptığı 3 sezonda ortaya koyduğu istikrarlı performansla dikkat çeken Okay Yokuşlu'yu aldığı öğrenildi.

PREMIER LİG TAKIMLARI PEŞİNDE

Bordo-Mavililer'deki yükselen form grafiğiyle dikkat çeken 24 yaşındaki oyuncunun da kariyerine Beşiktaş'ta devam etmeye sıcak baktığı belirtildi. Birçok İngiltere Premier Lig ekibinin radarında bulunan tecrübeli futbolcunun, yurt dışı macerasından önce Kara Kartal'a gitmeyi istediği kaydedildi. Bu konudaki düşüncelerini yakın çevresiyle paylaşan Okay'ın, kulüplerin bonservisi için anlaşması halinde transfere zorluk çıkarmayacağı ifade edildi.

ŞENOL GÜNEŞ FAKTÖRÜ

Trabzonspor formasıyla bu sezon 33 karşılaşmaya çıkan Okay Yokuşlu, 2 gol ve 2 asistlik performans sergilemişti. Ön libero hattına ek olarak orta sahanın ortasında da görev yapabilen Okay'ın, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in genç oyuncuların gelişimine yaptığı katkıyı göz önünde bulundurarak tecrübeli teknik adamla çalışmanın hayalini kurduğu konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atiba Hutchinson Şenol Güneş Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

suat trabzon:

Burak yada okayı almak isteyen sosayıda almalı. Biraz aklımızı kullanma zamanı gelmedimi.

2
2
yanıtYanıtla
mehmet surucu almanyadan:

bir Besiktasli ollarak artik takimin genclesmesinden yanayim yasli oyuncuya bonsevisi var diye 2 veya 3 sene mukavele yapilmasi kulube faydadan cok zarar verdiyi ortada kesinlikle yasli uyuncu almamaliyiz

0
0
yanıtYanıtla
Piconhors:

^Pepe hariç hepsini satın. . 30 yaş üstü oyuncu almayın. . . Trabzon Okay Club brugge Kasımpaşa Trezeguet bunları alın

0
0
yanıtYanıtla
Windo:

Burak ve Sosa ya karşılık Löve Lens Töre Necip Tolga olabilir ancak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title