Haberler

Trabzonspor' Un Yıldız Oyuncuları Gökdeniz ve Marcelinho'dan Özür

Trabzonspor'un Yıldız Oyuncuları Gökdeniz Karadeniz ve Marcelinho, İlk Yarıda Oynadıkları Futbolla Taraftarları Üzdüklerini Belirterek, "Herkesten Özür Diliyoruz. İkinci Yarıdaki Oyunumuzla Kendimizi Affettireceğiz" Dediler.

Trabzonspor'un yıldız oyuncuları Gökdeniz Karadeniz ve Marcelinho, ilk yarıda oynadıkları futbolla taraftarları üzdüklerini belirterek, "Herkesten özür diliyoruz. İkinci yarıdaki oyunumuzla kendimizi affettireceğiz" dediler.

GÖKDENİZ: "SORUMLULUK HERKESİN"

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri' nde düzenlenen basın toplantısında ilk sözü alan Gökdeniz, sözlerine özür dileyerek başlamak istediğini ifade etti. Gökdeniz, "Öncelikle camia ve taraftarlardan ilk yarıyı kapattığımız yer bakımından özür diliyorum. Ama bunun telafisini yapacak olan bizleriz. İkinci yarıda Trabzonspor'u gerçek ve layık olduğu yere taşıyacağız" dedi. Gökdeniz, kötü gidiş olduğunu ancak suçlu aramak yerine çözüm üretmek gerektiğini ifade ederek, "Burada kimse birbirine suç atamaz. Herkes kendi sorumluluğunu üzerine alacak. Suçlu aramaktansa bir şeylerin çözümünü aramak lazım. Ortada çok da büyük bir sorun yok. 7 hafta önce Galatasaray' ı yendiğimizde Türkiye' nin en iyi futbolunu oynayan, şampiyonluğa aday gösterilen bu takımdı. Her zaman işler iyi gitmiyor. Bazen kötü gidebiliyor. 7 hafta kötü gitti. Üzerimizdeki kara bulutları Ankara maçında dağıttık. Önemli olan şimdi ikinci yarıya iyi hazırlanıp, takımı layık olduğu yere taşımaktır. Takımda arkadaşlık iyi, futbolcu kalitesi, taraftar iyi, teknik kadro, yönetim iyi,. Camianın desteği çok iyi. Baktığınız zaman problem yok. O yüzden süre uzuyor" dedi. Gökdeniz, kötü gidişin en önemli nedenini açıklarken de, "Takım olarak şampiyonluk potasına girip, şampiyonluk adayı olarak gösterildiğimiz zaman anlaşıldı ki; tam konsantrasyon ve motive olarak şampiyonluğa hazır değiliz. Belki bunun ağırlığını kaldıramamış olabiliriz" ifadesini kullandı.

MARCELİNHO: "BÜYÜK OYUNCULAR ŞİMDİ BELLİ OLACAK"

Bordo - mavili takımın Brezilyalı yıldızı Marcelinho da, Gökdeniz'in söylediklerine katıldığını ifade ederek, "Taraftardan, yönetimden camiadan ben de özür diliyorum. Umut ediyorum ki bunları düzelteceğiz. Büyük oyuncular bu tür durumlarda kendini gösterir. Önümüzdeki kupa maçıyla yükselişimizi sürdürmek istiyoruz. İkinci yarıda Trabzonspor'u layık olduğu yere taşıyacağız" dedi. Marcelinho, "İyi bir dönem geçiremedik ama bunun için belli bir sebep gösteremiyorum. Önemli olan burada buna çözüm bulup, yükselişe geçmek. Büyük takımlarda bu tarz iniş çıkışlar olabilir. Biz de çıkış yapacağıma inanıyoruz. Bunun böyle devam etmeyeceğini umuyorum" dedi.

UMARIM TEKRARLANMAZ

Marcelinho, Bursa maçı dönüşü havalimanında taraftarların gösterdiği yumurtalı ve taşlı tepkinin alışık olmadığı bir durum olduğunu da işaret ederek, "Futbolcu olarak alışkın olmadığım bir durum. Benim için beklenmedik bir şey söz konusuydu. Trabzonspor taraftarı da bizim iyi olmamızı istiyor. Bazen sinirlenebiliyorlar. İnşallah bunu onlara tekrar yaşatmayız. Bu olayların tekrarlanmasını kimse istemez tabii ki. Şunu açık ve net olarak söylemeliyim ki, hala performansımın yüzde 50' sini gösteremedim. Ben de istiyorum Hertha' daki oyunumu burada gösterebilmek. Geldiğimden beri tam olarak kendi pozisyonumda oynamadım. Hocamın verdiği görevleri yapmaya ve takıma yardımcı olmaya çalıştım. Elimden geleni yapmaya çalıştım ama takımdaki şanssızlık benim de üzerime yapıştı" dedi. Marcelinho, Hertha' dayken Yıldıray' la birbirlerini çok iyi anladıklarını vurgulayarak, "Ben ileri çıktığımda o biraz geride kalıyordu, o çıktığında ben kalıyordum. Bunun Gökdeniz' le olmaması için hiçbir neden yok. Biraz zamana ihtiyacımız var. Ben hem oynayan hem oynatan bir oyuncuyum. Hücum özellikleri ağır basan bir oyuncuyum. Top kapmayı severim ama tabii ki defansif yönüm daha zayıf. Fakat ben kesinlikle bunları tartışmam Şu ana kadar teknik direktörün verdiği görevleri yerine getirmeye çalıştım v ebu böyle devam edecek. Sonuçta takımın bir hocası var. İstenen ve beklenen Marcelinho' yu en kısa sürede izlettireceğime inanıyorum" dedi.

ZİYA DOĞAN: "ARA TRANSFER YERLİ OLACAK"

Gökdeniz ve Marcelinho' nun ardından Teknik Direktör Ziya Doğan' ın da kısa bir açıklama yapacağı belirtildi. Basın toplantısı salonuna gelen Ziya Doğan, Trabzonspor' da göreve başlarken hedeflerinin büyük olduğunu ifade ederek, "Bu hedefleri maalesef yakalayamadık. Sebepleri ben çok net olarak biliyorum. Ama kimse sebeplere bakmaz. Sahadaki skora bakar. Bunu da doğal karşılıyorum. İlk yarıda Trabzonspor' un ismine yakın durumda olmadığını çok net görüyoruz. Tabii ki 3 puan sisteminde, üst sıralarla aramızda çok fark yok. İkinci yarı bu açığı kapatacağımızı düşünüyoruz. Kupada da iddialı bir takımız. Kupayı da almak istiyoruz. O yüzden Ankara maçı zor geçecek. Tabi bazı şeylerden rahatsızlık duyuyorum. Şu ana kadar transferle ilgili yönetime veya herhangi bir kişiyle hiçbir şey paylaşmadım. Eski öğrencilerimle ilgili kimseyle fikir paylaşımım olmadı. Transferle ilgili soru sorulduğu zaman bu konuda yorum yapmıyorum. Hatta çok oyuncunun gideceği söz konusu diye bekliyor insanlar. Şu anda elimizde oyuncu kalmadı bunlara bakarsak. Özellikle bunun altını çizmek istiyorum. Hiçbir futbolcuyla ilgili en yakın çevreme ve yönetim kuruluna bilgi vermedim. İkinci yarı için transfer çalışmalarımız oldu. Hemen hemen 15 - 20 tane maç seyrettirdik. Ama bunu kamuoyuna bizim sunmamız lazımdı. Türkiye' de ilgilendiğin futbolcuyla ilgili en küçük haber sızdığı zaman iki misline mal oluyor. Çok oyuncu almayacağız. Özellikle yabancı anlamında almayacağız. Böyle bir dönemde yabancı oyuncuyla ilgili vereceğimiz kararda hata yapmak istemiyoruz. Oyuncunun uyumu, adaptasyonu zor olur. Biz hakkımızı yerliden yana kullanacağız. Belirlediğimiz oyuncular var. Bunları ancak Başkan ve yönetim kuruluyla yapacağımız toplantıda listemi ilk kez vermiş olacağız" dedi.

Doğan, ancak yüzde 100 hazır yabancı oyuncu bulursak alabileceklerini de vurgulayarak, "Aldığımız yabancıda, yüzde 100 yanılmadığımızı görebilirsek o zaman alacağız. Yabancılarımız adaptasyon sıkıntısı yaşadı. Kaliteli oyuncular var. Ama gerekli verimi tam alamadık. Zaman zaman kalitesinin çok altında verim aldık. Bunu da doğal karşılıyorum. Sezon başı transfer, yabancı oyuncu açısından çok daha önemli benim için. Lig arasında almayacağız anlamı çıkarmasın kimse. Ancak yüzde 100 emin olursak alacağız. Birkaç yerli takviye yapacağız. Puan cetvelinde bulunduğu durum bizi çok üzüyor. İkinci yarıda bu çıkışı yaparak layık olduğu yerde ligi bitirmek istiyoruz. Kupada ve ligde de iddiamızın bittiğini söylemiyorum. Matematiksel iddia devam ettiği sürece bizim de iddiamız sürüyor. İlk geldiğimiz sezon Beşiktaş' ın 11 puan gerisindeydik, 13 puan önünde bitirdik. İkinci yarı böyle çıkış yapmak istiyoruz. İkinci yarı hazırlıkları başlarken, transferleri bitirmemiz lazım ki, futbolcular bir an önce kaynaşsın. O yüzden çok kısa sürede istediklerimizi yapacağız" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title