Haberler

Trabzonspor'un Yeni Transferi Marcelinho İstanbul'a Geldi

Trabzonspor Kulübü Bugün Sabah Saatlerinde Almanya'nın Herta Berlin Takımında Forma Giyen Marcelo Dos Santos (marcelinho) İle 3 Gündür Devam Eden Görüşmelirin Sonuçlandığını Ve Bu Oyuncuyu Transfer Ettiğini Açıklamıştı. Yapılan Bu Açıklamanın Ardından Brezilyalı Futbolcu Saat 16.00'da Bordo Mavil...

Trabzonspor kulübü bugün sabah saatlerinde Almanya`nın Herta Berlin takımında forma giyen Marcelo Dos Santos (Marcelinho) ile 3 gündür devam eden görüşmelirin sonuçlandığını ve bu oyuncuyu transfer ettiğini açıklamıştı. Yapılan bu açıklamanın ardından Brezilyalı futbolcu saat 16.00`da bordo mavili kulübün Genel Saymanı Emin Kahraman ve kulüp basın sözcüsü Zeyyat Kafkas ile birlikte Berlin`den İstanbul`a geldi. Atatürk Hava Limanı`nda gelen bir grup Trabzonspor taraftarı Marcelinho`ya büyük sevgi gösterilerinde bulundu. ¨I love you Marcelinho¨ ve ¨Şampiyon Trabzonspor¨ diye tempo tutan taraftarlar, Brezilyalı oyuncuyu omuzlara aldı, boynuna bordo-mavi atkı taktı. Deneyimli oyuncu, burada yaptığı kısa konuşmada, ¨Trabzonspor`a, başarılı olmak ve şampiyon yapmak için geldim¨ dedi.

Marcelinho`nun 17.20`de hareket edecek olan uçak ile Trabzon gideceği öğrenildi. Golcü futbolcu yarın saat 12.00`de kendisini bordo mavili renklere bağlayan imzayı atacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title