Haberler

Trabzonspor'un Polonyalı Futbolcularına Milli Davet

Trabzonspor'un Polonyalı oyuncuları Glowacki, Adrian ve Pawel Brozek, milli takıma çağrıldı.

Trabzonspor'un Polonyalı oyuncuları Glowacki, Adrian ve Pawel Brozek, milli takıma çağrıldı. Glowacki, Adrian ve Pawel Brozek, Polonya'nın 07 Ekim 2011 tarihinde Güney Kore ile ve 11 Ekim 2011 tarihinde de Almanya'da Belarus ile oynayacağı maçların aday kadrosuna davet edildi.

22 BİN BİLET İADE EDİLDİ

Öte yandan Trabzonsporlu taraftarlar, iptal edilen Atletic Bilbao maçı nedeniyle ellerinde kalan biletlerin 22 binini iade etti. Kulüp taraftarlarına 850 bin TL'ye yaklaşan ödemeyi yapacak. Yaklaşık 15 bin bordo mavili taraftar ise biletlerini iade etmeyerek kulübe jest yaptı. Bu biletlerin bedelinin de 600 bin TL civarında olduğu ifade edildi.

LİLLE PAZARTESİ GÜNÜ GELİYOR

Bu arada, Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçındaki rakibi Lille'nin Trabzon'a geliş programı belli oldu. Fransız ekibi, 26 Eylül Pazartesi saat 15.15'de Trabzon Havalimanı'na inmiş olacak. Lille, aynı gün 20.15'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bir antrenman yapacak. Antrenmanın sadece ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak. Lille Teknik Direktörü Rudi Garcia yine 26 Eylül Pazartesi günü Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 19.45'de bir basın toplantısı düzenleyecek.

ŞENOL GÜNEŞ PAZARTESİ KONUŞACAK

Trabzonspor'un da Lille maçı öncesi resmi antrenman ve basın toplantısı programı kesinlik kazandı. Bordo mavililer, maçtan bir gün önce 18.45'de maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bir antrenman yapacak. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak ve çalışmaya taraftar alınmayacak. Ayrıca teknik direktör Şenol Güneş ve oyuncusu Didier Zokora, 26 Eylül Pazartesi günü Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 18.15'de bir basın toplantısı düzenleyecek.

YES(TM/AÖ) - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title