Haberler

Trabzonspor'un Mesaisi Torku Konyaspor

– DEPLASMANDA aldığı Osmanlıspor yenilgisinden sonra 1 gün izin yapan Trabzonspor, cuma akşamı sahasında oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde yapılan çalışmaya sakatlığı bulunan Aytaç katılmadı. Cavanda, Okay, Sefa Yılmaz ve Bourceanu yan sahada düz koşu yaparken, dizinde ağrı hisseden Onur ile hafif sakatlıkları olan Constant ve Mehmet Ekici salonda çalıştı.

GOL VURUŞU ÇALIŞTILAR

Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından bordo mavili oyuncular iki kaleye şut çalışması yaptı. Teknik direktör Şota, oyuncularını sık sık isabetli şut çekmeleri ve hareketli olmaları konusunda uyardı. Çalışma taktik antrenmanla devam etti.

BAŞKAN DA İZLEDİ

Trabzonspor'un antrenmanını Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da izledi. Bugün öğleden sonra Trabzon'a gelen Başkan Hacıosmanoğlu, Sportif Direktör Süleyman Hurma ile antrenman sırasında bir görüşme yaptı.

UEFA KARARI: "TRABZONSPOR 2010-11'DE ŞİKE VE TEŞVİKE BULAŞMADI"

Fenerbahçe'nin Trabzonspor aleyhine UEFA Temyiz Kurulu'na yaptığı başvuru, gündeme alınarak değerlendirildi ve karara bağlandı. UEFA Temyiz Kurulu'nun 17 Eylül günü yaptığı toplantıda, UEFA Disiplin Kurulu'nun Trabzonspor'un 2010-2011 sezonunda herhangi bir şike ve teşvik eylemine bulaşmadığı konusundaki kararı onandı. UEFA Temyiz Kurulunun kararı Fenerbahçe ve Trabzonspor Kulübü avukatlarına bugün gönderildi.

ÖDEME AÇIKLAMASI

Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, Trabzonspor'da ödeme sıkıntısıyla ilgili haberler üzerine kulübün resmi internet sitesinden yaptığı aıklamada, "Her kulüpte yaşanabilecek ve yaşanmakta olan sıkıntılar, zaman zaman kulübümüzde de yaşanmakta olup şu an oyuncu ödemeleriyle ilgili olarak bir problem ve aksaklık olmadığını da kamuoyunun bilgisine sunarım" dedi. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Torku Konyaspor Şota Arveladze Sefa Yılmaz Trabzonspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title