Haberler

    Trabzonspor'un İlk Transferi!

    İki farklı takas+para formülünü başkent ekibine teklif eden Fırtına, transferi bitirmek üzere. Bordo-mavililer, 26 yaşındaki orta sahayı renklerine katarak ilk bombayı patlatmak istiyor.

    Bordo-mavili yönetim, Badou N'Diaye'yi renklerine bağlamak üzere... Teknik direktör Ersun Yanal'ın ısrarla istemesi üzerine Karadeniz ekibinin transferde öncelikli hedeflerinden olan Osmanlıspor'un Senegalli orta saha oyuncusu için başkent ekibi ile masaya oturduğu ve iki ayrı teklif sunduğu belirtildi.

    Trabzonspor'un N'Diaye için 5 milyon euro'luk bonservis bedeli isteyen Osmanlıspor'a takas+para yönünde iki farklı öneri getirdiği ve Ankara kulübünün buna sıcak bakması üzerine görüşmelerin iyice somutlaştığı ve son aşamaya geldiği ifade edildi.

    İKİ FARKLI TEKLİF

    N'diaye için 1.5 milyon euro'nun yanında genç Ramazan Övüç, İbanez, Aykut Demir ve Sefa Yılmaz'ı teklif eden yönetim, alternatif olarak da para+takasta farklı bir öneri sundu. Bu kez 1.5 milyon euro'nun yanında genç Ramazan, Aykut Demir ve Sefa Yılmaz'ın yanı sıra G.Antep'teki kiralık golcüsü Muhammet Demir'i öneren Trabzonspor, Osmanlıspor'un teklifleri değerlendirmek için süre istemesi üzerine beklemeye geçti.

    Osmanlıspor'un bu iki öneriden birini kabul etmesinin ardından Trabzonspor'un N'Diaye transferini Spor Toto Süper Lig sona ermeden açıklayacağı belirtildi.

    (Fotomaç)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Ersun Yanal Trabzonspor Aykut Demir Karadeniz Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title