Haberler

Trabzonspor'un Gerede Kampı Sona Erdi

Trabzonspor'un Gerede Green Park Otel'de Sürdürdüğü Sezon Öncesi Hazırlık Kampı Bugün Sona Erdi.

Trabzonspor'un Gerede Green Park Otel'de sürdürdüğü sezon öncesi hazırlık kampı bugün sona erdi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, otelden ayrılmadan önce basın toplantısı düzenledi. Doğan, kampın çok faydalı geçtiğini belirterek, "Bu sabah kampın son antrenmanını yaptık. Pazar günü kendi tesislerimizde idman için saat 08.00'de toplanacağız. Kampa Trabzon'dan da arkadaşlar katılacak. Hazırlık dönemi için kısa bir süre çalıştık. Yeterli bir süre değildi, ama burada çalıştığımız süre içinde oyuncularımızın istekli, çalışkan ve hedefe motive olduklarını görmek beni oldukça sevindirdi" dedi.

Gerede kampına 33 kişilik kadroyla geldiklerini ifade eden Ziya Doğan, "Antrenmanlarımız gayet verimli geçti. Gerede kampında 33 oyuncu ile çalıştık. Geçen dönemden birkaç oyuncumuzun sakatlığının devam etmesi bizi biraz etkiledi. İnşallah Trabzon'a gittiğimizde 30 kişilik kadro ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlerleyen günlerde de kadromuzu 25 futbolcula düşüreceğiz. Kampa genç oyuncuları dahil etmiştik. Onları da yakından görme imkanı buldum. Genç oyuncuların büyük bir bölümü Trabzon'da idmana

katılamayacak. Çünkü fazla sayıda oyuncumuz var. Zeki, Deniz, Ufuk, Emre, Cem, Kahraman, Zafer, Eray, Aykut, Muhammed, Mustafa bizimle beraber çalışamayacaklar" diye konuştu.

Kadrolarının kalabalık olmasından dolayı kadro dışı kalacak oyuncuların başka takımda oynaması gerektiğini de ifade eden Doğan, "Maalesef kadromuz çok kalabalık olduğu için ve bunların mevkilerinde önemli oyuncuların olmasından dolayı bu oyuncuların gidip bir yerde oynaması gerekiyor. Ben yönetime bir pilot olması gerektiği teklifini sunacağım. Mesela Gençlerbirliği Oftaş gördüğünüz gibi Süper Lig'e yükseldi. Elimizdeki oyuncular oradakinden daha farklı ve yetenekli. Takımda oynama şansı bulamadıkları

için başka takımlara kiralanabilir. Bu oyuncuları bir pilot takım bünyesi altında toplamayı başarabilirsek iyi olur. Gerçekten üzülüyorum, bu oyuncular yetenekli çocuklar. Liglerde çok rahat oynayabilecek oyuncular. Genç oyuncu oldukları için oynamazlarsa aşama yapamazlar. Bu doğrultuda ben yönetime kendi fikrimi söyleyeceğim. Bundan sonrası, yönetimin bileceği bir iş. Bu futbolcuların satılmaması kaydıyla kiralanmasını söyleyeceğim" dedi.

İnter Toto kupasında önemli bir maç oynayacaklarını belirten teknik direktör Ziya Doğan, sözlerine şöyle devam etti:

"Rakibimizin maçlarını teknik heyetimiz izliyor. Gelen raporlar oldukça dinamik, koşan iyi bir takım olduğu yönünde. Bir taraftan sezon hazırlıklarını yaptık, diğer taraftan da maça hazırlandık. Pazar günü çalışmalara bu yönde başlayacağız. Artık futbolcuların adalelerini maç oynayacak duruma getirmeye çalışacağız. Gerede kampında fiziksel olarak yüklemeler yaptık. Yapmış olduğumuz çalışmalardan verim aldık. Takımımız oldukça iyi yol katetti. Oynayacağımız maça kadar en iyi duruma geleceğimizi

düşünüyoruz."

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, dış trasferi kapattıklarını belirterek, Futbol Federasyon'nun yabancı kontenjanını belirlemesinden sonra hareket edeceklerini söyledi. Doğan, "Bizim elimizde çok sayıda yabancı oyuncu var. Onların durumunun netleşmesi için federasyonun açıklamasını bekliyoruz. Ama şu anda açıklama yapılana kadar dış transferi kapattık. Zaman ne gösterir bilemem. Bu sözlerimden oyuncu almayacağımız anlamını çıkartmamak lazım. Federasyonun kararından sonra mutlaka atak yapacağız.

Bir an önce istediğimiz ideal kadroyu kurup hem İnter Toto kupası hem de lig öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirmek istiyoruz. Yabancı oyuncu konusunda artış olmazsa biz de Türkiye liglerinde yerli oyunculara yöneleceğiz" dedi.

Bir basın mensubunun, Fenerbehçe'nin Gökdeniz'i transfer etmek istediği yönünde çıkan haberleri hatırlatması üzerine ise Doğan, "Fenerbahçe yıllardır en önemli maçlar öncesinde bu teklifi gündeme getiriyor. Onların hiçbiri gerçek değil. Gökdeniz bizim için önemli bir oyuncu, geçen gün kendisi de bir açıklama yaptı" diye yanıt verdi.

(BV-AK-İK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title