Haberler

Trabzonspor'un Formaları Yenilendi

Güncelleme:

Trabzonspor'un Nike tarafından tasarlanan 2012-2013 sezonu forma koleksiyonu yeni düzenlenen Sadri Şener Merkezi TS Club mağazasında tanıtıldı.

Türk futbol tarihinin en büyük kulüplerinden biri olan, elde ettiği başarılarla tarihe adını yazdıran Trabzonspor'un Nike tarafından tasarlanan 2012-2013 sezonu forma koleksiyonu yeni düzenlenen Sadri Şener Merkezi TS Club mağazasında gerçekleştirilen bir toplantıyla tanıtıldı.

Trabzonsporlu futbolcular tarafından tanıtılan forma koleksiyonu 3 farklı tasarımdan oluşuyor.

Trabzonspor'un 2012-2013 sezonundaki iç saha maçlarında giyeceği forma Bordo-Mavi renk kombinasyonunda tasarlandı. Geçtiğimiz sezon "Zafer" konseptiyle hazırlanan dış saha formasından ilham alınarak geliştirilen iç saha tasarımında, zafer konsepti formanın tüm yüzeyinde bütünleşik bir şekilde kullanıldı.

Beyaz-Bordo renk kombinasyonuyla tasarlanan yeni dış saha formasının göğsünde kocaman bir zafer işareti yer alıyor ve konsepti göğüs üzerinde taçlandırıyor. Geçtiğimiz sezon 'Zafer' konseptiyle geliştirilen bu dizayn, bu yıl da devam ediyor.

Koleksiyonun üçüncü forması ise Trabzonspor'un köklü geçmişini sembolize eden bordo renkte tasarlandı. Formanın yaka ve kollarında mavi renk detayları da yer alıyor.

Daha büyük zaferler için 'Şimdi Benim Zamanım' diyen Trabzonspor'un 2012-2013 sezon formaları Dri-Fit teknolojisi ve geri dönüşümlü pet şişelerden üretilme özellikleriyle de önem kazanıyor.

Geri dönüştürülmüş plastik şişelerden üretilen kumaşın kullanıldığı yeni formalar, Nike'ın bugüne kadarki en çevre dostu formaları olma özelliğini taşıyor. Her forma (üst ve şort), ön üç kadar geri dönüştürülmüş plastik şişe kullanılarak üretildi. Bu yenilikçi üretim yöntemi, geleneksel polyester üretimine kıyasla enerji tüketiminde %30 oranında tasarruf sağlıyor. 2010 yılından beri Nike'ın yüksek performanslı milli takım ve kulüp formalarının üretimi için yaklaşık 115 milyon adet geri dönüştürülmüş plastik şişe kullanıldı.

Formaların yapımında kullanılan Nike Dri-Fit teknolojisi ise oyuncuların daha kuru, daha serin ve daha hafif kalmasını sağlayan bir teknoloji ürünü. Teri bedenden kumaşın yüzeyine çekerek hızla kurumasını sağlayan bu malzeme, bir yandan da üç boyutlu yapısıyla cildin etrafında daha fazla hava boşluğu yaratarak formanın vücuda yapışmasını engelliyor.

Trabzonspor'un yeni sezon formalarının tanıtımının yapıldığı Trabzonspor mağazası restore edildi ve yepyeni bir tasarımla Trabzonsporluların hizmetine açıldı. Mağazanın Nike tarafından yenilenen bir katında, modern mağazacılık anlayışıyla tüketici ve taraftar tercihlerini en iyi şekilde karşılamak, en iyi hizmeti verebilmek üzere düzenlemeler yapıldı. Mağazada ayrıca taraftarların ürünlerini kişiselleştirebilecekleri nakış ve baskı makineleri de bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Spor

Trabzonspor Nike Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title