Haberler

Trabzonspor Umut Bulut'la Güldü

Turkcell Süper Lig'in 27. Haftasında Kendi Evinde Kayserispor'u Konuk Eden Trabzonspor, Umut Bulut'un Golleriyle Maçı 2-1 Kazandı.

Turkcell Süper Lig'in 27. haftasında kendi evinde Kayserispor'u konuk eden Trabzonspor, Umut Bulut'un golleriyle maçı 2-1 kazandı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, galibiyetin insana motivasyon ve moral verdiğini belirterek, "Ama biz önümüzdeki sezon için hazırlanıyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. Sadece Tunuslu oyuncular değil, başka oyuncular üzerinde de çalışmalarımız var. İyi sonuçlar alıyoruz. Nisan ayına kadar bir çoğunu bitiririz diye düşünüyorum" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Trabzonspor'un bundan sonraki oynayacağı maçların çok önemli olduğunu kaydederek, "Önümüzdeki yılı belirleme açısından Trabzonspor'un oynayacağı karşılaşmalar önemliydi. Kayserispor ile bu maçlardan birini oynadık. Kayserispor takımı, 2-3 sezondur ligimizde gösterdiği performans ile gözde bir takım. İyi oyunculardan kurulu bir takım, prestij açısından önemli olan bu maçı kazanmak istiyorduk. Golle başladık, oyunun kontrolü bizdeydi. Rakibimize fazla pozisyon vermedik. Pozisyon hatasından bir gol yedik. Ama son dakikalarda gelen golle maçı kazandık. Maçın genelinde üstün olan, pozisyon üreten bir takım olduk" ifadelerini kullandı.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, takım olarak çok kötü 2 gol yediklerini dile getirerek, "Bunlar futbolun içinde olan şeyler. İyi bir maç oldu, temposu yüksek iki takım da kazanmak için iyi mücadele etti. Ben Trabzonspor'u tebrik ediyorum ve bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Ligde, Avrupa Kupaları'na katılma yolunda yara aldık. Bize göre hak etmediğimiz bir yenilgi oldu. Ancak kupada yolumuza devam ediyoruz. İlk maçı kazandık. Evimizde oynayacağımız maçı da kazanarak final oynamak istiyoruz. Kupayı Kayseri'ye getirmek için çok büyük bir mücadelemiz var. İnşallah, bunu başarırız ve Avrupa'ya gideriz" dedi.

Trabzonspor taraftarının kendisine gösterdiği sevgi sonrası duygu anlar yaşadığını ifade eden Kafkas, "Ben sadece Trabzon'da futbol oynamakla kalmadım. Ailem buralı, çok güzel günlerim geçti burada. Biz burayla kimlik bulduk ve hiç bir zamanda başka yerlerde başka bir kimliğe bürünmedik. Onun için Trabzon'u çok seviyoruz" diye konuştu.

Kayserispor karşısında attığı 2 golle takımını galibiyete taşıyan Umut Bulut, maçtan sonra yaptığı açıklamada, kendileri için önemli olan bir maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Bizim için çok önemli bir maçtı. Takım halinde galibiyeti elde ettik. Geri kalan maçlarımızda iyi futbol oynayarak kazanmak istiyoruz. Her maça gol atmak için çıkıyorum. Kimi zaman gol atıyorum, bazen de kaçırıyorum. Bugün 2 gol attım, bundan sonra da atmak için çalışacağım" dedi.

Bordo-mavili defans oyuncusu Çağdaş ise, "Maçın hakkı, son dakikakaya kalmamalıydı. Rakibimize çok fazla pozisyon vermeden iyi ataklar geliştirdik. İyi mücadele ederek iyi oynamaya çalıştık. Bunda da başarılı olduk" ifadelerini kullandı.

Kayserispor'un orta saha oyuncusu Ragıp da, Trabzonspor karşısında hak etmedikleri bir yenilgi aldıklarını söyleyerek, "İyi mücadele ettik, ama istemediğimiz şekilde goller yedik. Trabzonspor bulduğu pozisyonları değerlendirdi ve galip geldi. Üzgünüz, bundan sonraki maçlara bakacağız" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı futbolcu Koray ise Trabzonspor karşısında galip gelmek istediklerini, ancak bunu başaramadıklarını belirterek, "Son dakikada şansız bir gol yedik. Ancak Fortis Türkiye Kupası'nda ilerliyoruz. Ligde alabileceğimiz kadar puan almaya çalışıyoruz. Yaptığımız bir hata sonrası Trabzonspor golü buldu ve galip geldi. Yapacak bir şey yok önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

(GÖK-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title