Haberler

Trabzonspor Teknik Direktörü Lazaroni: "1 Atıp Hiç Yemezsen Sorun Yoktur"

Trabzon (dha) Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni, Maç Sonunda Düzenlediği Basın Toplantısında, "Kıbrıs' Ta İyi Bir Başlanğıç Yaptığımız Maçın Devamında Da Başarılıydık. Taktik V Edisiplin Olarak Sahada İyi Yer Aldık. Apoel Kalecisi Birçok Pozisyonda Başarılıydı. İlk Yarıda Pas Hatala...

TRABZON (DHA) Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni, maç sonunda düzenlediği basın toplantısında, ¨Kıbrıs` ta iyi bir başlanğıç yaptığımız maçın devamında da başarılıydık. Taktik v edisiplin olarak sahada iyi yer aldık. Apoel kalecisi birçok pozisyonda başarılıydı. İlk yarıda pas hataları yaptık ama 2. yarıda iyiydik. Turu geçmek için sahada herke elinden geleni yaptı. Teknik ve taktik olarak ikinci yarıda daha iyi bir performans sergiledik. Defansif anlamda hiç büyük hata yapmadık. Sahada takım olarak, bütün olarak yer aldık ve istediğimiz güveni kazandık. Çalışmamızın ve mücadelemizin primini aldık. Ama artık pazar günkü önemli maçımıza konsantre olmmak zorundayız. Geçen sene Kıbrıs takımına elenmenin ardından Trabzonspor çok zarar gördü. Bu sene turu geçtik ve artık her şeyin daha iyi olacağını umud ediyorum. Daha yükseleceğiz ve güven kzandıkça daha iyi olacağız. Bu maçla gördük ki daha iyi organize olmaya başladık. 1 atıp hiç yemezseniz sorun yoktur¨ dedi.

Apoel Teknik Direktörü Marinos Ouzounidis ise, oyunun bekledikleri gibi geliştiğini ifade ederek, ¨Amacımız rakibi kontrol etmekti. Bunu başardık. Risk alıp zaman kazanmayı amaçlıyorduk. Bunu da 2. yarıya kadar gayet iyi uyguladık. Ama istediğimiz fırsatları elde edemedik. Topu kontrol etmeyi başardık. Ama Trabzonspor bunu oyunun önemli bölümlyerinde bizden daha iyi yaptı¨ diye konuştu.

Maçın ardından büyük sevinç yaşayan Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri, soyunma odasına indi. Teknik Direktör Lazaroni ve futbolcuları tek tek kutlayan Başkan Nuri Albayrak, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ¨Bu galibiyeti dün kaybettiğimiz Başkanımız Mazhar Afacan` a hediye ediyoruz. O bu maçı izlemeyi çok isterdi. Futbolcular stres altındaydı. Zor maç oldu ama kazanmayı bildik. Şimdi önümüzdeki rakibi bekliyoruz¨ dedi. Albayrak, Musampa` nın transferiyle ilgli sorulara da, ¨İmza atmadan bir futbolcuyu almış sayılmazsınız¨ dedi. Trabzonspor 2. Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da, ¨Artık önümüze bakıyoruz ve yeni rakibimizi bekliyoruz. Hedefimiz gruplara kalmak¨ diye konuştu.

ŞEHİRDE BÜYÜK SEVİNÇ

Trabzonspor` un Apoel `i 1 - 0 yenerek tur atlamasıyla vatandaşlyar sokağa döküldü. Taksim Meydanı` nda büyük sevinç gösterileri yapan vatandaşlar, Türk ve KKTC başraklarıyla da tur attı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title