Haberler

Trabzonspor Teknik Direktörü Doğan'dan Kura Değerlendirmesi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Bugün Çekilen Fortis Türkiye Kupası Kurasını Değerlendirirken, 'Kalan Rakiplerimizin Hepsi de Güçlü Takımlar' Dedi.

TRABZONSPOR teknik direktörü Ziya Doğan, bugün çekilen Fortis Türkiye Kupası kurasını değerlendirirken, ''Kalan rakiplerimizin hepsi de güçlü takımlar'' dedi.

Ziya Doğan, Türkiye Kupası çeyrek finalinde eşleştikleri Gaziantepspor'un da bu noktaya gelerek gücünü gösterdiğini belirtirken şunları söyledi:''Gaziantepspor da bu yönde kendisini ispatlamış takımlardan biri. Bizim için önemli olan kendi takımımızın durumudur. Biz turu nasıl geçeceğimizin hesaplarını yapıyoruz. Hedef kupada şampiyonluksa, önümüzdeki maçlarda oynayacağımız tüm rakiplerimizi yenmemiz gerekli. Bu nedenle hazırlıklarımızı o yönde sürdüreceğiz.''

Ziya Doğan, çeyrek finalin ilk müsabakasını sahalarında oynayacaklarını, bu karşılaşmadan avantajlı bir skorla ayrılarak ikinci maça çıkmak istediklerini belirtti.

Nuri BEKAR

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title