Haberler

Trabzonspor - Sivasspor Maçının Ardından

Trabzonspor Teknik Direktörü karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, "Bugün oynadığımız Sivasspor uzun zamandır takım oyununu iyi oynayan, rakipleri zorlayan bir takım.

Trabzonspor Teknik Direktörü karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, "Bugün oynadığımız Sivasspor uzun zamandır takım oyununu iyi oynayan, rakipleri zorlayan bir takım. Ama takımımızın akıllı, sabırlı oynaması ve ayağa pas yapması sonucu goller geldi ve bu durum da rakibin inancını sarstı. Yoksa Sivasspor iyi takım. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Maça mental olarak hazırlanmanın ne kadar iyi faydalı olduğunu gördük. Seyirciye teşekkür ediyorum. Bugün yaşanan tablo iyi yolda olduğumuzu gösteriyor. Ama bu bir maratondur. Sürekli iyi olmak gerekiyor. Biz kendi gerçeğimizden kaçmayacağız. Antalya maçında nasıl söylediysek bugün de kendi gerçeğimizi söyleyeceğiz" dedi.

Trabzonsporlu futbolcu Burak ise, "Oyuna girmeden kulübüyle kesinlikle bir gerilimim olmadı. Birkaç kişi yanlış anlamış olayı. Güzel bir geceydi bizim için ve biz de bu kadar farklı kazanacağımızı düşünmüyorduk. Antalya maçını telafi ettik. Tekrar özgüvenimizi kazandık. Bugün oynayanıyla, oynamayanıyla, taraftarıyla şampiyonluğa hazır olduğumuzu gösterdik" dedi.

Bordo - mavili takımın kaptanı Yattara ise, "Maça iki takım da iyi başladı. Sivasspor'un kötü takım olmadığını biliyorduk. Her sene bizi zorluyordu ama bu sene iyi konsantre olduk. İlk golden sonra rahatladık ve iyi oynamaya başladık. Sonuçta da hem biz hem de taraftarımız mutlu oldu. Burada olduğum için mutluyum. Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak istiyorum. Bu sezon kesinlikle buradaki son sezonum değil. Sezona iyi başladığımı düşünüyorum. Eski performansıma tekrar kavuşmak istiyorum. Gitme konusu gündeme geldiğinde bile takıma çok şeyler vermiş ve şampiyonluk kupası kaldırmış bir Yattara olarak gitmek isterim" ifadesini kullandı.

BAKKAL: "BUGÜN HAKEMİ HİÇ SEVMEDİM"

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, basın toplantısında, "Bugün hakemi hiç sevmedim. 14 yıldır bu işin içindeyim, 6 yıldır tek başıma çalışıyorum ama bugün hakemi hiç sevmediğimi söyleyebilirim. Hiçbir takım böyle bir skoru hak etmez. Özellikle oyuncumuz atıldıktan sonra dengemiz tamamıyla bozuldu. Biz iyi bir takımız ama bugün kötü günümüzdeydik" diye konuştu.

YUNUS EMRE SEL- TRABZON- DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title