Haberler

Trabzonspor-Serhat Ardahanspor Notlar

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ziraat Türkiye Kupası 2'inci eleme turunda Bölgesel Amatör Lig 3'üncü Grup takımlarından Serhat Ardahanspor karşısında kadroda beklenen köklü değişimi yapmadı.

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ziraat Türkiye Kupası 2'inci eleme turunda Bölgesel Amatör Lig 3'üncü Grup takımlarından Serhat Ardahanspor karşısında kadroda beklenen köklü değişimi yapmadı. Genç oyuncuları kulübede oturtan deneyimli teknik adam, ligde son oynanan Aytemiz Alanyaspor maçının 11'inde 6 değişiklik yaptı.

3 İSİM İLK KEZ KADRODA

Trabzonspor'da genç oyuncular Uğurcan Çakır, Yusuf Yazıcı ve Ramil Sheidaev bu sezon ilk kez Serhat Ardahanspor karşılaşmasında 18 kişilik maç kadrosunda kendilerine şans buldu. Dame N'doye, Akakpo ve Esteban ise, Serhat Ardahanspor karşılaşmasıyla bu sezon ilk kez bir maça 11'de başladı.

SERHAT ARDAHAN TARAFTARLARI TRİBÜNDE YERİNİ ALDI

Trabzonspor-Serhat Ardahanspor mücadelesinde konuk ekibin taraftarları takımlarını yalnız bırakmadı. Bordo mavililer cezası nedeniyle bu maça taraftarlarından yoksun çıkarken, yaklaşık 100 civarında konuk ekip taraftarı ise Avni Aker tribünlerinde kendilerine ayrılan bölümde yerlerini aldı.

HAKEMLER MAÇ ÖNCESİ STATDA İNCELEME YAPTI

Trabzon'da önceki geceden beri aralıksız olarak devam eden yağış nedeniyle Avni Aker Stadyumu'nun zeminin bir bölümü de su topladı. Maç öncesinde hakem Özgüç Türkalp, yardımcılarıyla birlikte yaptığı incelemede stat zeminin futbol oynamaya elverişli olduğuna karar verdi.

YÖNETİM YALNIZ BIRAKMADI

Trabzonspor yönetimi, Serhat Ardahanspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası 2'inci eleme turu karşılaşmasında takımı yalnız bırakmadı. Bordo mavili yönetimin büyük çoğunluğu tribünde yer alarak karşılaşmayı takip etti.

TRABZONCELL VE TRABZONNET İLE ÇALIŞMALAR SONA ERDİ

Trabzonspor Kulübü, yaklaşık 7 yıldır Türk Telekom ile birlikte yapılan TrabzonCell hatları ve TrabzonNet internet ile olan çalışmaların sona erdiğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Bu süreçte Türk Telekom çalışanlarına TrabzonCell ve TrabzonNet markasına verdikleri emek, destek ve iş birlikleri için teşekkür ederiz. Başkanımız ve yönetimimizle birlikte 'Yeniden Doğuş' mottosuyla yola çıktığımız ve 50'inci yılı milat olarak kabul ettiğimiz bu dönemde, Trabzonsporumuzu daha ileriye taşımak amacıyla başlattığımız çalışmalara tüm hızıyla devam ediyoruz. Telekomünikasyon altyapısını artık Turkcell 61Cell projesinde buluşturuyor ve tüm taraftarlarımızı 61Cell'li hatlara geçerek kulübümüze destek olmaya çağırıyoruz" denildi.

- Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ersun Yanal Trabzonspor Ardahan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title