Haberler

Trabzonspor, Safranbolu'da

Süper Lig’in 17. haftasında yarın deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Safranbolu’ya geldi.

Süper Lig'in 17. haftasında yarın deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Safranbolu'ya geldi.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde son hazırlıklarını tamamladıktan sonra THY'ye ait özel uçakla Kastamonu'ya oradan da kara yolu ile Karabük'e geçmeyi planlayan Trabzonspor kafilesi kar engeline takıldı. Özel uçak ile Ankara'ya geçen buradan kara yolu ile Karabük'ün Safranbolu ilçesine gelen bordo-mavili ekip burada Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı ve Yöneticileri ile Karabük Üniversitesi'nde bulunan UniTS taraftarları tarafından otel önünde meşalelerle karşılandı. Bazı futbolcular taraftarlarla fotoğraf çektirdi.

Otele giriş yapan futbolculardan ilk olarak Yusuf Yazısı taraftarın yoğun tezahüratı sonrası dışarı çıkarak taraftara teşekkür ederken, daha sonra gelen Olcay Şahan ise taraftara üçlü çektirdi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Rıza Çalımbay Trabzonspor Safranbolu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title