Haberler

Trabzonspor, Milan'dan Eski Beşiktaşlı Jose Sosa ile Anlaşma Sağladı

Güncelleme:

Trabzonspor, uzun zamandır transferi için mesai harcadığı Milan'ın Arjantinli orta sahası Jose Sosa ile anlaşma sağladı.

Trabzonspor, İtalya Serie A ekiplerinden AC Milan forması giyen Jose Sosa ile prensip anlaşmasına vardı.

TEKLİFİ KABUL ETTİ

Daha önce transferi için kulübü Milan ile anlaşan Trabzonspor'a Sosa'dan da olumlu yanıt geldi. Bugün bordo-mavili yöneticilere dönüş yapan Arjantinli orta saha oyuncusunun, Trabzonspor'un teklifini kabul ettiği öğrenildi. Sosa transferi için prosedürlerle ilgili görüşmelerin devam ettiği kaydedildi.

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK

Cuma günü Türkiye'ye geleceği açıklanan 32 yaşındaki futbolcunun 3 yıllık imza atması bekleniyor. 2015-2016 sezonunda Beşiktaş forması giyen Jose Sosa, siyah beyazlıların lig şampiyonu olmasında büyük rol oynamıştı. Geçen sezonu Milan'da geçiren tecrübeli futbolcu bekleneni verememişti. Serie A'da 18 maça çıkan sosa gol atamamış, 6 asist yapmıştı.

2016-17 sezonunda Milan forması ile 19 maçta görev alan 32 yaşındaki orta saha oyuncusu, 2017-18 sezonunda forma şansı bulamadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İtalya Serie A Trabzonspor Milan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title