Haberler

Trabzonspor - Mersin İdmanyurdu Maçının Ardından

Trabzonspor - Mersin İdmanyurdu maçının ardındanTrabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, 1-0 kazandıkları Mersin İdmanyurdu maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, Yüzümüz güldü.

Trabzonspor - Mersin İdmanyurdu maçının ardından

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, 1-0 kazandıkları Mersin İdmanyurdu maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, Yüzümüz güldü. Biraz mutluyuz dedi.

Zor bir süreçten geçen Trabzonspor olarak kazanmaları gereken bir maç oynadıklarını belirten Hami Mandıralı şunları söyledi

Zor oldu ama kazandık. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Geldiğimden beri destek veren başkana ve yönetime teşekkür ediyorum. Taraftara teşekkür ediyorum. Biz bir bütünüz. Bu bütün kenetlendiği zaman güzel şeyler oluyor. Çok çok iyi oynamamamıza rağmen kazanmasını bildik. Yüzümüz güldü. Biraz mutluyuz. Salı gününe daha moralli hazırlanacağız.

OYUNCULARIMIZ BAŞARMAYI ÇOK İSTİYOR

Mandıralı, İlk yarıda etkisiz bir Trabzonspor vardı. Devre arasında nasıl bir müdahalede bulundunuz da ikinci yarıda daha istekli bir takım gördük sahada şeklindeki soruyu yanıtlarken de, şu ifadeleri kullandı

Maç başlarken de devre arasında da aynı şeyleri söylüyoruz. Belki ikinci yarı duygular daha farklı işliyor. Çok istiyor oyuncularımız. Çok yapmak, çok başarılı olmak istiyorlar. Bazen iyi oynuyoruz sonuca yansıtamıyoruz. Bugün çok çok iyi oynamadık ama kazanmasını bildik. Oyuncu grubu çok mutlu şu anda. İnanıyorum ki daha güzel şeyler yapacaklar. Biz sadece söylenmesi gereken futbol kelimelerini söylüyoruz. Onlar da ikinci yarı daha iştahlıydılar. Rakip de zaman zaman bizi baskı altına aldı ama sonuçta kazandık. Çok mutluyuz. Teşekkür ederim oyuncularıma.

BEŞİKTAŞ MAÇI BÜYÜK BİR MAÇ OLACAK

Mandıralı, Bu galibiyet Beşiktaş maçına olumlu yansır mı sorusuna ise şöyle yanıt verdi

Bu tip maçları kazandığı zaman Trabzonspor hem camia hem taraftarda kenetlenme, mutlu olma duygusu oluşuyor, gelişiyor. Bu maçların kazanılması hem kendi hem camia hem oyuncularımız hem de taraftarlarımızı mutlu etme adına olumlu gelişme. Büyük bir maç olacak salı günü. Büyük maçlarda büyük oynayan bir takımız. İnşallah Salı günü daha da iyi futbol oynayarak buradan galip ayrılmak istiyoruz.

GALİP GELMEK GÜZEL BİR DUYGU

Sizin psikolojiniz nasıl bu galibiyetten sonra sorusu üzerine de genç teknik adam şunları söyledi

Of çektik, oh çektik, bugün yüzümüz güldü. Galip gelmek güzel bir duygu. Kazanınca daha farklı oluyor insanın ruh hali. Bu çalışmaya da çevreye de yansıyor. Kulüpteki herkese yansıyor. Şimdi biraz rahatladık. Ama oyuncu arkadaşlarıma şunu söyledim, 'sadece bir maç kazandık'. Serinin ilk ayağını kazandık. İki tane daha maçımız var kendi sahamızda. Bunları da galibiyetle taçlandırırsak daha farklı duygular içinde olacağız inşallah.

Hami Mandıralı, Cardozo'nun oyundan alınması sırasında tribünlerden yükselen tepkilerle ilgili bir soruyu yanıtlarken de, Cardozo elinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştı katkı da sağladı. Yorulduğu için orta sahayı güçlendirme adına Fatih'i koyduk. Sonuçta bütün oyuncularımız bizim oyuncularımız. Taraftarlarımız lütfen biraz daha hassas olsunlar. Giren de çıkan da bizim oyuncumuz. Tepkiyle bir yere varılmadığını gördük. Rica ediyorum taraftarlarımızdan, oyuncularımızı birbirinden ayırmasınlar. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Fatih de bizim oyuncumuz. Olabilir bunları anlayışla karşılıyoruz ama olmasa daha iyi tabi dedi.

ÖZAT 32-33 PUAN BİZİ LİGDE BIRAKIR

Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Ümit Özat ise maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Çok fazla söyleyecek bir şey yok kaybettiğiniz zaman. Oyun olarak çok iyi bir Mersin İdmanyurdu vardı. Top ayağına yakışan, pas yapan, oyunu kontrol eden, tek eksiği gol olan bir takımdık. İyi mücadele tetik. Yine bir pis gol oyunu bizden götürdü ama yapacak bir şey yok. Bu maçtan hatalarımızın neler olduğuna bakıp ders çıkarıp, Gaziantep maçını iyi geçip milli takım arasına moralli girmek istiyoruz dedi. Özat, ligde kalma şanslarıyla ilgili bir soru üzerine de şunları söyledi

Müneccim değiliz ama 27 puan var ortada. Bunun minimum 15'ini almak lazım. 32-33 puanın ligde bırakabileceğini düşünüyorum. Buradan puan almak önemliydi bizim için. İçerideki Gaziantep maçını kazanamadıktan sonra buradan aldığının da önemi kalmıyor. Oyuna 4 ofansif oyuncuyla başladık. Sinan'ı da alınca 5'e çıktı. Trabzon'un içinde bulunduğu durumda faydalanmayı düşünüyorduk. Oyuncularımız biraz daha cesaretli olsaydı buradan istediğimiz sonuçla dönmek işten bile değildi. Ama kaybettik. Önümüze bakıyoruz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Hami Mandıralı Trabzonspor Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title