Haberler

Trabzonspor -Manisaspor Maçının Ardından

Trabzonspor - Manisaspor Maçının Ardından

TRABZONSPOR - MANİSASPOR MAÇININ ARDINDAN

ENGİN 3 AYLIK ÇOCUGUYLA ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ

Trabzonspor'un Manisaspor'u 3-1 mağlup ettiği maçın ardından tribünlere koşan Engin Baytar, eşinden 3 aylık kızı Zehra Sultan'ı alarak orta sahaya koştu. Burada çocuğuyla taraftarlara üçlü çektiren Engin Baytar, büyük mutluluk yaşadı. Küçük bebeğin ise tribünlerdeki büyük coşkuya rağmen uykusuna devam etmesi dikkat çekti. GÜNEŞ: "BEŞİKTAŞ MAÇINI DA KAZANARAK GRUPTAN ÇIKMAK İSTİYORUZ"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, kritik bir maç oynadıklarını belirterek, "İkinci yarının ilk resmi maçını sahamızda oynadık. Daha önce iki puan kaybetmiştik kupada. Kritik bir maçtı. Kazanmak için oynadık ve kazandık. Hak ederek kazandık. İstek ve arzumuza karşın maçın başında yediğimiz gol konsantrasyonumuzu bozabilirdi. Ancak bozmadı. Gruptaki şansımız biraz daha arttı. Beşiktaş maçını da kazanarak gruptan çıkmak istiyoruz. Oyun anlayışından memnunum. Eksiklerimiz vardı. Tamamına baktığımızda iyiydik. Ciddi sakatlık vermeden, cezalı oyuncumuz olmadan maçtan ayrılmak iyiydi" dedi.

JAJA: "UMDUĞUMDAN İYİ OYNADIM"

Güneş, Jaja'nın performansını ise beğendiğini, yeni transferleri ise henüz hazır olmadığı için oynatmadığını belirtti. Bordo-mavili futbolculardan Giray ise kazanmaları gereken bir maçı kazandıklarını belirterek, "Gruptan çıkmak için bir maçımız daha var. Onu da alarak ilk hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi. Maçta iki gol atan Jaja ise takım iyi oynadıklarını vurgulayarak, "Ben de umduğumdan daha iyi oynadım" dedi. KARAMAN: "OYUNCULARIMIN PERFORMANSINDAN MEMNUNUM"

Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise üst üste iki güçlü takımla karşılaştıklarını ifade ederek, "Çarşamba günü Beşiktaş ile şimdide Trabzonspor ile oynadık. Bu maçta daha çok yedek oyunculara şans verdim. Anadolu takımları bu tür büyük maçlarda aynı kadroyu taşıyamaz. Bu nedenle rotasyona gitmiştim. Oynayan oyuncularımın performansından memnunum" diye konuştu.

Manisasporlu Bülent, ilk maçına çıktığını belirterek, "Kötü oynamadığımı düşünüyorum. Takımlar genç oyunculara daha çok şans vermeli" dedi.

Ahmet İlhan da maça iyi başladıklarını golü de bulduklarını ancak sonucu getiremediklerini ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title